Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Salut

La UHA elaborarà models de menús per informar dels al·lèrgens

La Unió Hotelera d’Andorra (UHA) estudia habilitar unes plantilles de menús perquè els restaurants s’adaptin al nou reglament sobre la informació dels aliments, va explicar al Diari el president de l’entitat, Manel Ara. El reglament contempla que restaurants, botigues o supermercats informin sobre si un aliment pot produir al·lèrgies, així com del seu lloc d’origen, va detallar dimecres passat el ministre de Salut, Carles Álvarez, en roda de premsa.
“Estem veient quin sistema podem aplicar per fer-ho més fàcil perquè es pugui adaptar a tots els restaurants, un que podria afavorir tots els associats és fer plantilles”, va precisar el president
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477