Roben 3.000 euros en una botiga d'Escaldes

Els lladres van accedir al comerç traient el vidre del marc de l’entrada, sense trencar-lo

Roben 3.000 euros en una botiga d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La botiga Buy Back, un establiment comercial ubicat a l’avinguda Carlemany, 47, a prop de la plaça Santa Anna, va ser víctima d’un robatori dilluns a la nit. Luis Carriazo, un dels treballadors de l’establiment, va relatar els fets i va explicar que s’havia assabentat del succés quan va arribar al comerç dimarts al matí.

“Vam arribar i vam veure que el vidre de l’entrada estava fora del marc, però no estava trencat, només l’havien mogut de lloc”, i va continuar: “Després vam començar a mirar el que faltava i ens vam adonar que només s’havien endut els diners de la caixa enregistradora, uns 3.000 euros.”

Curiosament, Carriazo va explicar que els lladres no s’havien emportat cap objecte de valor com iPhone, televisors o d’altres dispositius electrònics que guarda l’establiment, un comerç especialitzat en articles de compra i venda de segona mà, sobretot electrònics.

“Els dilluns un company recull tota la recaptació setmanal i la porta al banc, però justament aquest cop no va poder-hi anar i tots els diners es van quedar a la caixa”, va manifestar Carriazo per explicar el fet que guardessin 3.000 euros a l’establiment. Va descartar, però, que els lladres coneguessin aquesta eventualitat i va manifestar que s’havia tractat d’una “pura casualitat”.

El treballador també va comentar que havien iniciat tots els tràmits per denunciar els fets i va explicar que “afortunadament” davant de l’establiment hi ha una càmera de vigilància. “Els investigadors van recollir ahir les imatges i les estan analitzant. Amb una mica de sort podrem saber qui n’ha estat el responsable”, va exposar.

Amb relació als fets, fonts de la policia van declarar que de moment “hi ha una investigació oberta” però que no s’hauria produït cap detenció relacionada amb el robatori de moment.

tracking