Reportatge

Equivocacions en cadena

Un home begut es confon d’habitació d’hotel, entra en una estança que no és la seva i acaba pegant l’home que estava dins del dormitori.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una equivocació pot acabar desencadenant un seguit d’errors importants, tal com li va succeir a un turista de 44 anys que va ser detingut dimecres passat en un hotel de Soldeu, segons van detallar al Diari fonts policials.

Els fets van passar pels volts de les dotze de la nit quan el turista va arribar a l’establiment begut. Un cop aquí va intentar entrar a l’estança, però com que no podia va acabar forçant la porta i va accedir de “manera violenta” a la cambra, però no era el seu dormitori i quan va entrar va trobar un altre client.

Però el pitjor encara estava per venir perquè l’home no es va adonar que s’havia equivocat d’habitació i en lloc de marxar del dormitori va agredir el seu ocupant. La policia va assenyalar, però, que les lesions causades van ser de caràcter lleu.

Per tot això, el turista, del qual no va transcendir la nacionalitat, va acabar detingut i s’enfronta a un delicte contra la intimitat i la inviolabilitat del domicili, però cap per l’agressió, ja que la víctima va desestimar denunciar-lo.

Un detingut amb ketamina

Segons el balanç de detencions setmanal, el 13 de gener es va detenir un turista de 33 anys a la frontera del riu Runer quan intentava accedir al país amb 0,7 grams de ketamina i 4 d’haixix. El dia abans, en un control rutinari, la policia va detenir un turista de 26 anys en un local d’oci a Soldeu amb 0,3 grams d’MDMA.

D’altra banda, el 9 de gener un resident de 33 anys va perdre el control mentre conduïa, va sortir de la carreta i es va accidentar en la rotonda de l’Escaler, a Andorra la Vella. Quan va arribar la policia li va practicar un control d’alcoholèmia i va donar positiu, amb una taxa d’1,7 grams per litre.

TRES DETINGUTS PER FURTS A VEHICLES

La policia també va detenir tres residents, de 21, 27 i 32 anys, com a presumptes autors de robar a l’interior d’uns vehicles, segons el balanç setmanal de detencions del cos d’ordre.

El mes de desembre, dues persones diferents van denunciar que els havien robat a l’interior del vehicle que estava estacionat al car­rer i prop de la seu policial. En els dos casos s’havia sostret material com, per exemple, equips de música, altaveus, amplificador, boofer, així com un elevador hidràulic, que estava valorat en uns 1.500 euros.

La investigació va culminar amb l’arrest dels presumptes autors, la setmana passada, a Escaldes. Els agents van detallar que arran dels registres que van efectuar van poder recuperar tot el material que havien sostret.

tracking