Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

El PS vol reduir a la meitat els eventuals de l'administració

El partit denuncia un “enduriment” dels requisits per accedir a ajuts socials
El PS vol que aquest any es regularitzi la situació de la meitat de treballadors eventuals que hi ha a l’administració. El partit ha presentat una esmena al projecte de llei del pressupost perquè en un termini màxim d’un any el nombre d’empleats temporals es redueixi a la meitat. “Demanem al Govern que sigui valent i arregli la seva situació”, va manifestar ahir en roda de premsa la consellera general Rosa Gili, que va denunciar la manca de creació de places fixes i va dir que suposa “una precarització” de la feina dels treballadors públics. Segons la parlamentària socialdemòcrata, “des
  • #6 Carles
    (18/01/17 07:39)

    Això es una vergonya i de les grosses, digueu-me quin percentatge dels votants es del col·lectiu de funcionaris (juntament amb les seves famílies directes).     Com voleu que cap partit amb possibilitats de manar ho arregli.Molts anys els porta-porta han sigut oficines de contractació i ja fa temps que no hi a res a fer.

    Respondre
  • #5 Foguera de les vanitats
    (17/01/17 17:52)

    Teoria de la graduabilidad, començar pels de baix ..... El que heu de arreglar són els sous milionaris i els tripijocs dels de dalt, eliminar sous i caps dels de dalt, que són els que fan mal a l'economia del país.Parásits de caderes amples de tantes hores fent el drop.

    Respondre
  • #4 Funcio Nari
    (17/01/17 09:52)

    El que cal per fer per regularitzar la seva situació és fer-los fora a tots ( que és el que dona a entendre el titular de la noticia )

    Respondre
  • #3 Pepe
    (17/01/17 08:39)

    I que proposeu? Fer-los fixos sense passar cap edicte?

    Respondre
  • #2 G...
    (17/01/17 07:55)

    Amb la meitat menys de funcionaris als despatxos, tot funcionaria igual i potser millor ! Haurien de "funcionar" i no funcionen ! 

    Respondre
  • #1 mireia
    (17/01/17 07:13)

    Es lamentable i vergonyós tindre treballant persones amb contractes eventuals.No saben si es quedaran sense treball, jo conec una persona que després de 17 anys la van fer fora, del treball a certa edat, simplement no li van renovar el contracte era la llei, li renovaven cada any, al seu lloc van agafar una persona mes jove. Es immoral i ara ho fan moltes empreses d'Andorra, aviat tintem una societat molt precària

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts