Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Actua explica les oportunitats de negoci arran de l'obertura del país a Brussel·les

La directora de l’agència de promoció econòmica d’Andor­ra, Actua, Imma Jiménez, va participar ahir al seminari Responsabilitat social corporativa i Carnet Jove Europeu, convidada per l’Associació Carnet Jove Europeu i la Xarxa d’Empreses per a la Responsabilitat Social Corporativa. Jiménez va centrar bona part de la seva intervenció a informar sobre les oportunitats de negoci que s’han generat al Principat arran de la recent obertura econòmica.
Després de fer una breu introducció de les especificitats del país, va informar del paper d’Actua com a facilitadora d’inversions al país, tant per a empresaris locals com estrangers. Paral·lelament, va recordar el suport que
  • #7 Toni
    (17/01/17 18:13)

    Cap empresa tecnologica s'instal.lara mai a un pais on les telecomunicacions siguin monopoli, per que els serveis q ofereixen no son mai punters ni competitius en preu. Si a sobre el servei de dades te un funcionament tan deficient com l'operador d'Andorra, sera u motiu de disputes varies, i aixo son costos ocults q cap empresa amb un business mitjanament serios voldra assumir. La resta es com sempre, molt parlar molts projectes intencions i bla bla bla ... i resultats entre pocs i cap.

    Respondre
  • #6 Tecnócrates
    (17/01/17 17:10)

    Els tecnòcrates són els encarregats de fer realitat el lliure comerç, a través d'entitats són creades i recolzades per les persones que van ser subornades o convençudes per unir-se al seu sistema de control neoliberal, utilitzant el millor lubricant que hi ha, els diners. Aquestes persones a cop de talonari s'infiltren en tots els estrats de la societat, des de l'educació, el món acadèmic, la religió, les finances, la comunitat científica, els organismes governamentals i per descomptat els que treballen per a les grans corporacions, d'aquest manera tenim el que avui anomenem lliure comerç, una nova forma geopolítica-econòmica de controlar les nacions.

    Respondre
  • #5 Gonzalo
    (17/01/17 17:02)

    Actua és un organisme parasitat pel poder, no té cap credibilitat, com tampoc la té el lliure comerç, o "lliure saqueig" on qui guanya sempre és el monopoli, i qui perd és el trebajador.Andorra es donarà de la mà amb Espanya i Grècia, dos països que han perdut la sobirania econòmica i han estat colonitzats pel gran capital que tot ho privatitza.

    Respondre
  • #4 ciutadana
    (17/01/17 13:14)

    Aquest organisme no serveix per res, a part de portar gent de fora per fer la competencia a gent d'aquí. I l'anada a Bruxelles es nomès una de tantes despeses que ens podríem ben estalviar.

    Respondre
  • #3 Toni
    (17/01/17 10:19)

    Turisme pagat per tots, a veure si veiem fotos amb planols generals de la sala per comptar el nombre d'assistents.

    Respondre
  • #2 Patouche
    (17/01/17 10:09)

    A lo millor tenim sort, i algú s'ho creu!

    Respondre
  • #1 G...
    (17/01/17 07:57)

    Com posar la vaselina per exemple ! 

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts