x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
turisme

Scalada torna de l'1 al 31 de juliol

El preu de les entrades de pagament, de 18 euros, i la inversió, de 2,3 milions, es mantenen

Scalada Stelar 2017

Els primers detalls del proper espectacle del Cirque du Soleil a Andorra s'han donat a conèixer avui. Aquest és el 'teaser' de presentació d'Scalada Stelar.

Andorra Turisme
Un dels números amb acrobàcies d''Scalada Vision', ahir

El Cirque s'acomiada i supera el rècord dels 100.000 visitants

Un dels números amb acrobàcies d''Scalada Vision', aquest estiu.

Xavier Pujol
Actualitzada 16/01/2017 a les 13:24
El Cirque du Soleil, amb el seu Scalada, torna aquest estiu. Les funcions, que enguany venen amb el subtítol d'Stelar, tindran lloc a l'aparcament del Parc Central entre l'1 i el 31 de juliol, tal com ha anunciat aquest matí el dirctor de nous projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres. Hi haurà el mateix volum de funcions que l'any passat, repartides entre els dimarts i els dissabtes, a més d'un diumenge extra, el del 30 de juliol. 

L'estructura que seguirà Scalada Stelar aquest 2017 serà calcada a la de l'any passat, amb la vela coberta instal·lada a l'aparcament del Parc Central d'Andorra la Vella i amb una capacitat diària de 5.000 persones, de les quals 2.600 dretes i 2.400 assegudes en seients de pagament. El preu de les entrades es mantindrà en els 18 euros, així com el volum d'inversió del Govern, que l'any passat va ser de 2,3 milions d'euros. Des d'Andorra Turisme s'ha recordat que de la venda d'entrades de l'edició del 2016 es va aconseguir un retorn proper al milió d'euros.

Pel que fa a l'espectacle, tot i que encara queden molts detalls per fer-se públics, ja s'ha donat a conèixer que inclourà tres números acrobàtics que no s'han representat mai abans en cap muntatge del Cirque. També es preveuen més números aeris en una funció que estarà protagonitzada per una noia que s'imagina què hi haurà més enllà dels núvols. 
 
Etiquetes
  • #5 Un altre cop
    (16/01/17 22:28)

    Ja cansa .,,no tenim cap possibilitat de sortir d'aquesta mediocre citat quen's envolta???

    Respondre
  • #4 Curta
    (16/01/17 19:30)

    Li donen un títol a l'espectacle que després no té res a veure amb el seu contingut, perquè continuen fent el mateix de sempre i com a molt es canvien de vestit, el pitjor és que la gent surt encantada després d'haver estat desplumats tan vilment i sentint-se guais i moderns per haver assistit a tan penosa representació que abans es considerava un assumpte de nens i que ara s'ha aconseguit convertir en un esdeveniment cultural de primera magnitud,ni que sigui per infantilitzar a un públic adult.

    Respondre
  • #3 Dragon in fire
    (16/01/17 17:11)

    Los dragones sin fuego siempre fueron ciegos y ni la mas moderna ciencia en la medicina quirurgica o genetica hoy por hoy les puede implantar un chip para poder ver mas alla. Cieto es que el espectaculo del cirque du soleil es un reclamo para propiciar mas visitantes al su pais, espero, que no el mio.Y con ello, propiciar el gasto de los turistas en sus comercios, hoteles, restaurantes, tiendas ... Los dragones sin fuego no consideran el propio espectaculo en si, como arte y del bueno (le informo que este circo jamas ultizo animales y trabaja con exalteltas olimpicos) del que tiene como objetivo el ir siempre a lo mas alto. En fin ... Puestos a pensar en el gasto de los turistas que visitamos tambien Andorra para ver su unico y particular cirque de soleil se agradecia que hubiera mas oferta en el merchandising (antes y despues del espectaculo) mas camisetas de colores, CD, llaveros, ...

    Respondre
  • #2 Dragon sense foc
    (16/01/17 15:10)

    L'home és l'únic animal que ensopega dues vegades en la mateixa pedra, el circ, a més de ser un espectacle obsolet, només beneficia el lobby dels hotels, al comerç ia la restauració NO li repercuteix en nada.sin dubte és un bon " negoci "per a alguns, facturat directament a la butxaca del contribuent.

    Respondre
  • #1 Dragon
    (16/01/17 14:22)

    Felicitats al Govern d-Andorra i lequip d'Andorra Turisme per portar un any mes un nou i unic espectacle de la gran companyia canadenca no nomes a al Principat sino al mon. Por supuesto que un any mes la familia en ple pujarem per no perdre ni un sol espectacle. ?Andorra Turisme comencara ja a enviar correus als visitants per poder ser els primer a reservar seient i pagar? Gracies 1000000000.000 de guaidexaxi

    Respondre
5
Relacionades
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts