Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Joan Pau Miquel surt de la presó

Els arguments que fins ara s'havien egrimit per negar la llibertat provisional eren el risc de fuga, alarma social i destrucció de proves
Actualitzada 16/01/2017 a les 20:04
L'ex-conseller delegat de Banca Privada d'Andorra (BPA), Joan Pau Miquel, ha sortit aquest migdia del Centre Penitenciari de la Comella després de 22 mesos arrestat en règim de presó preventiva pel 'cas BPA'. El Constitucional ha decretat arrest domiciliari, segons ha pogut saber el Diari.

La sentència del Tribunal Constitucional anul·la la pròrroga que el mantenia reclòs del passat 24 d'octubre en al·legar "un abús de la presó preventiva sense motiu constitucional suficient i proporcional a la seva excepcionalitat". 

Els arguments que fins ara s'havien egrimit per negar la llibertat provisional eren el risc de fuga, alarma social i destrucció de proves. 

Joan Pau Miquel estava empresonat des del març del 2015 per un pressumpte delicte de blanqueig de diners o valors comès en el marc d'un establiment bancari amb grup organitzat de manera habitual. 

El ministeri fiscal demana per a l'ex-conseller delegat una pena de presó de vuit anys, a més de setanta milions d'euros de multa i deu anys d'inhabilitació.

 
Etiquetes
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts