Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Enquestes amb imaginació

La seva feina era sondejar els turistes que abandonaven el país però va ser acomiadada després que les càmeres de Mobilitat constatessin que algunes enquestes les feia sense abandonar la garita de la frontera i que, per tant, les havia elaborat posant imaginació.
Acomiadada per una falta disciplinària molt greu. Així va cloure la relació laboral de la demandant amb l’Institut d’Estudis Andorrans (IEA), que feia anys que la tenia contractada com a part del cos d’enquestadors que entrevisten els turistes per després elaborar les estadístiques de Turisme. El motiu? Es va acabar constatant que la treballadora havia arribat a entrar entrevistes al sistema que mai no havia fet, que eren pura invenció. I van ser determinants les càmeres de Mobilitat col·locades al punt fronterer del riu Runer.
L’empleada va portar el comiat a la Justícia argumentant que era injustificat, i que s’havia de
  • #1 Conductor
    (16/01/17 11:39)

    Jo diria més aviat sentit comú,i aixó va també per als Policies i Duaners,que fan controls,sense moure el cul de dins la caseta,provocant cues enormes.Costa molt controlar un vehicle fora de la circulació,?apartat a la vorera sense impedir que els altres circulin?A veure si d'una vegada n'apreneu.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts