Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Els funcionaris estan en desacord amb el sou

El 85,6% pensa que el seu salari no s’ajusta al lloc de treball i un 91,7% vol que se l’avaluï per determinar la retribució
El 85,6% dels funcionaris creu que el seu sou no s’ajusta a “les característiques del lloc de treball”, segons una enquesta que el Govern va realitzar de l’11 al 21 de novembre als empleats de l’administració i que van contestar 640 dels 2.500 que hi treballen. D’aquests, el 75,6% dels consultats van ser funcionaris i l’altre 24,4% treballadors eventuals. “És evident que hi ha hagut una congelació salarial de la retribució fixa a causa del context econòmic i és normal que la gent tingui aquesta percepció”, va dir en una roda de premsa la ministra de la Funció Pública i
  • #19 Meritxell
    (14/01/17 21:56)

    Estic d'acord amb el Julito.

    Respondre
  • #18 Sucarrin
    (14/01/17 17:19)

    En el sector privado seguro que el que valga obtendrá su justiprecio.Los mas capacitados siempre cobran mas y tienen mejores condiciones sociales. Eso sí, en función de la ley de oferta y demanda y suponiendo que no se abra el cupo a los refugiados.

    Respondre
  • #17 Josep
    (14/01/17 15:35)

    els millors va dir..
    Sóc funcionari i crec que tens tota la raó. No podeu posar tots els funcionaris al mateix sac, en hi ha alguns que cobren 3000€ i treballen molt poc i en hi ha que cobren 1500€ i es foten un fart de currar i ningú els agraeix res (també he treballat a la privada i sé del que parlo). Caldria fer purga però això no s'arreglarà donada la política clientelista que tenim. Per altra banda, aquesta enquesta l'ha fet una empresa externa (esponyola com no podia ser d'una altra manera donat que DA ho adjudica tot a empreses espanyoles) i la majoria de funcionaris i eventuals no hem contestat (només ho ha fet un 25%) donat que només té l'objectiu de que aquesta empresa cobri els seus honoraris, com tants altres estudis i assesors espanyols que són contractats a preus astronòmics per no arreglar res i deixar-ho tot tal com està.

    Respondre
  • #16 CDiego
    (14/01/17 13:52)

    Crec que cobren poc. Pero en tot cas molt mes que el que caldria, donada la productivitat de molts. A mes tindre tots els privilegis que a l empresa privada no tenim em sembla en tot cas poc democratic. Perque a la societat tenim sectors privilegiats? No hauriam de tindre una societat amb els mateixos drets i deures? El que passa es que el sector public fa el gros de votants i cap govern s anima a segons quines mesures.

    Respondre
  • #15 els millors
    (14/01/17 13:16)

    el k fa falta es k es valori individualment els funcionaris, els k tinguin voluntat i vocació de treballar pel país que facin propostes concretes de com optimitzar els llocs de treball. Si la conclusió es que 20 fincionaris poden fer la feina de 30 pues es fa una revisió, 10 al carrer i els 20 que queden s'els augmenta el salari i condicions de treball. els guanys per les dos parts sera imediata. el problema es k els funcionaris voten!!!!! i els politics cada vegada mes son funcionaris en exedencia o politics professionals en busca d'una nomina.

    Respondre
  • #14 Toni
    (14/01/17 11:48)

    Almenys, a Sant Julià el Sr. Cònsol va ser molt honest amb els treballadors el dia de l'aperitiu de Nadal " sabem que us mereixeu molt més, però no tenim diners per pagar-vos "

    Respondre
  • #13 Maite
    (14/01/17 11:47)

    Doncs a educació ja es un escandol.

    Respondre
  • #12 Jordi tor
    (14/01/17 11:08)

    No sóc funcionari però és evident que hi ha una tendencia dins de govern per convertir-los amb l'ase dels cops i la majoria hi caieu de quatre potes. Quan critiqueu als funcionaris, per cert, porten més de 7 anys amb el sou congelat, us oblideu que els sous que fan mal són els dels alts càrrecs nomenats per govern, i que si hi ha un sector subvencionat realment per govern, és el del comerç i hotels, amb promocions,publicitat i circos varis, que paguem entre tots.

    Respondre
  • #11 Julito
    (14/01/17 11:04)

    treballo a l'empresa privada i porto amb el sou congelat 11 anys ... el lloguer m'ha pujat varies vegades, les despeses també, a qui em queixo? a tràmits? quin formulari? al a456? no em feu riure funcionaris! Carnestoltes es mes endavamt.

    Respondre
  • #10 Netejador
    (14/01/17 11:01)

    passeu per la nova sta i per govern, feu qualsevol gestio tonta i observeu.... ho heu fet? ara digueu-me quanta gent heu vist treballant i quanta xerrant, a la cafeteria, rient, passejant o atenent una hora a un conegut? pd. no tots son aixi evidentment pero molts paguen el pato pels molts incompetents que hi ha de funcionaris.

    Respondre
Veure’n més
19
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts