TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Causa per explotació sexual als pares de Nadia

L’advocat de Blanco i Garau defensa que les imatges trobades “són més o menys normals”

Causa per explotació sexual als pares de NadiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou procediment obert imputa a Fernando Blanco i Marga Garau, els pares de la menor Nadia Nerea, els delictes d’exhibicionisme, provocació i explotació sexual, arran de la troballa de les fotografies de la menor nua en un llapis de memòria del pare. El jutge que investiga la presumpta estafa en els donatius per tractar la malaltia rara de la nena ha obert una causa separada per investigar la suposada explotació sexual i ha mantingut les mesures cautelars als progenitors: Blanco seguirà a la presó i Garau en llibertat provisional. Els dos van declarar ahir als jutjats de la Seu per la vintena de fotografies trobades.

Marga Garau va arribar al jutjat a les 9.20 hores enmig d’una gran expectació mediàtica, mentre que el pare, Fernando Blanco, va entrar escortat per dos mossos d’esquadra en un vehicle policial al pàrquing, procedent de la presó, a les onze en punt.

En acabar la declaració d’ambdós, el seu advocat, Alberto Martín, va explicar que en total es van visionar “entre 15 i 20 fotografies” que haurien estat preses “amb un telèfon mòbil” i que van ser captades entre els anys 2008 i 2011, quan la parella vivia a Mallorca. L’advocat va defensar una vegada més que les imatges no tenen cap contingut sexual i les va qualificar de “més o menys normals”. “La nena mai no ha presenciat cap acte sexual”, va dir Martín. Per últim, l’advocat també va indicar que esperen que “en produir-se els fets a les Balears s’estableixi que la competència no correspon a aquest jutjat, atès que no tenen connexió amb la causa”.

Causa per explotació sexual als pares de Nadia

tracking