Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell de ministres

El Govern fitxa un exdirectiu del Banc d'Espanya per liderar l'INAF

L'executiu ha nomenat avui Ramón López com a nou director de l’ens, a proposta del consell d’administració i en substitució de Maria Cosan
Actualitzada 11/01/2017 a les 19:00
El Govern ha nomenat avui Ramón López com a nou director de l’Institut Nacional Andorrà de Finances, a proposta del consell d’administració d’aquest organisme. López substituirà Maria Cosan, que ha renunciat al càrrec per motius personals i familiars. L’actual directora ha manifestat la  voluntat de fer una transició ordenada i efectiva durant els pròxims tres mesos per tal de donar continuïtat a projectes de l’INAF com són la implementació dels compromisos internacionals implícits en l’acord monetari i la homologació de la legislació financera amb Europa.

Ramón López, de 41 anys, és llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses. La seva trajectòria professional s’inicia l’any 2001 al grup directiu del Banc d'Espanya, un cop aprovades les oposicions de tècnic de Mercats de Canvis i Inversions Exteriors així com d’inspector d'Entitats de Crèdit. L’any 2007 es va incorporar com a director a Deloitte, amb l’objectiu de desenvolupar el Departament de Consultoria de Gestió de Riscos Bancaris, assessorant entitats financeres de Banca, Valors i Assegurances. La seva tasca a la consultoria també ha estat participar com a membre actiu dins del Comitè Internacional Financer de Gestió de Riscos així com en el Comitè Internacional de Regulació Financera.

López compta amb una àmplia labor docent en programes de màster, ha participat en qualitat de ponent en jornades financeres i és autor de diverses publicacions. És auditor titulat inscrit en el Registre Oficial d'Auditors de Comptes (ROAC) i Membre del Registre d'Experts Comptables (REC).

El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha volgut agrair en nom del Govern, la tasca duta a terme per  Cosan durant els cinc anys al capdavant de la direcció de l’INAF en un moment "cabdal de canvis estructural en el sistema financer andorrà".
  • #8 ja es de TBO això
    (12/01/17 00:32)

    ha sigut tornar de les vacances de nadal per tornar a fotre la cullerada!!!! crec que aquests de DA s'aixequen pensant que que poden fer cada dia per crispar mes a la gent!!!! augmentant considerablement la despesa de personal de l'inaf en els proxims anys això vol dir que a part del megacrack fitxat ara tambe hi hauran assesors i assesoretes en plantilla , m'arriben a dir que tot això pasaria aqui en aquest pais i faig que la meva mare em pareixi de  vacances fora d'aqui!!!! quin favors es deuen tindre entre govern i madrid que ho estan trinxant tot!!! 

    Respondre
  • #7 Altre..
    (11/01/17 23:56)

    Altre de fora!! Es vergonyos lo que estan fent al pais, entrem ja la UE?? No falta molt no?? Lo que tindrien que fer es avançar les eleccions, que tenim ja ganes de votar

    Respondre
  • #6 Julia
    (11/01/17 22:31)

    Un estranger no tindrà cap escrupol amb el País i tampoc mossegarà la ma que li dona de menjar. Les finances en mans del de Guindos.

    Respondre
  • #5 ANDORRA
    (11/01/17 22:29)

    Espero que les altres formacions politiques reacionaràn de manera agressiva a aquesta ESCANDALOSA actitud que té govern ! Penso que fori hora que aquest govern de titelles dimiteixi ! 

    Respondre
  • #4 GDR
    (11/01/17 22:22)

    Només faltaria que no parlés el Català !!! 

    Respondre
  • #3 pfffff
    (11/01/17 21:35)

    això sembla gran hermano

    Respondre
  • #2 David
    (11/01/17 21:30)

    Vergonyós! Però que coi estem fent? Ens estem venent el País als espanyols! I de ben segur que no deu saber ni la llengua oficial del nostre País i tots a retre'ls-hi pleitesia amb la seva llengua...molt bé Govern!

    Respondre
  • #1 DADADA
    (11/01/17 20:41)

    Au va un altre de fora!

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts