turisme

Les dues estacions de Vallnord acullen més de 100.000 esquiadors durant les festes de Nadal

D'altra banda, Grandvalira ha rebut un 13% més de visitants durant les vacances de Nadal

Les dues estacions de Vallnord acullen més de 100.000 esquiadors durant les festes de NadalVallnord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 100.000 persones passat per l'estació de Vallnord aquestes vacances de Nadal, segons han informat avui des de l'estació. Els dies en què es va registrar una major afluència van ser el 28 i el 29 de desembre i el 3 de gener. Així, el domini tanca el període de festes obtenint unes xifres similars a les registrades les passades temporades i "amb la satisfacció d’haver complagut els usuaris malgrat l’absència de precipitacions de les últimes setmanes", han ressaltat.

Vallnord – Pal Arinsal ha rebut un 5% més de visitants aquestes dates, amb un total de més de 74.000 visitants. En concret, entre la darrera setmana del desembre del 2016 i en el transcurs dels primers dies de 2017, les estacions de la Massana van superar en més de 5.300 persones les visites rebudes la temporada anterior.

Vallnord – Ordino Arcalís ha obert les portes, des que s’iniciaven les festes nadalenques fins passat el dia de reis, per a més de 29.000 persones. Aquestes bones dades repeteixen, d’aquesta manera, els números històrics als que l’estació ordinenca arribava la darrera temporada en aquestes dates assenyalades. Des del domini es ressalta aquest assoliment tenint en compte la menor superfície que la manca de precipitacions ha permès posar a disposició i que, no obstant això, s’ha mantingut totes les vacances al 75%.

Les despeses que la mitjana de més de 1.800 usuaris diaris han fet al llarg d’aquestes festes situant els ingressos de l’estació un 2% per sobre de les xifres assolides l’any passat. Així, des del domini es fa un balanç satisfactori i es dóna continuïtat a l’esforç diari tot encarant les properes cites a l’agenda, que estrenarà l’ECOA Skimo Race 2017 el proper dia 14 de gener.

Granvalira

Grandvalira ha registrat una mitjana de més de 16.000 esquiadors diaris entre el 23 de desembre i el 8 de gener, arribant a més de 272.000 visitants durant les festes de Nadal d'enguany. Tal com ha informat l'estació, aquesta xifra suposa un increment d'aproximadament el 13% respecte a la campanya de Nadal de l'any passat, repetint com a una de les destinacions de neu de referència per passar aquest període nadalenc. La majoria d'esquiadors han estat de proximitat, però també s'ha registrat un augment en el nombre d'usuaris de Portugal, Regne Unit, Rússia o Israel.

tracking