pont de reis

Previsió de cues a la tarda per la sortida de turistes

Mobilitat espera més circulació de turistes avui sobretot al llarg de la tarda

Previsió de cues a la tarda per la sortida de turistesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’afluència de turistes amb motiu del pont de Reis es va traduir ahir amb retencions tant d’entrada com de sortida del país per la frontera del riu Runer. Segons va informar el servei de Mobilitat, les cues d’entrada van començar a partir de les deu del matí i es van intensificar a partir de dos quarts de dotze, amb un quilòmetre de congestió a l’N-145 que va arribar als tres quilòmetres fins a dos quarts d’una del migdia abans d’entrar al Principat. Paral·lelament, es van formar cues a l’entrada de Sant Julià entre tres quarts i cinc de dotze i tres quarts de tres amb retencions que van arribar fins al quilòmetre i mig de dotze a dos quarts d’una a Sant Julià en sentit Andorra la Vella. A tres quarts de tres es va restablir la normalitat.

A la tarda, hi va haver lentitud tant amb el tancament de pistes com a la frontera per sortir del país. En concret, hi va haver congestió a la CG-2, a l’entrada d’Encamp, amb fins a un quilòmetre de cua, i també a la CG-2 a Canillo i a la CG-4 a l’entrada de la Massana a partir d’un quart de sis de la tarda. A la frontera del riu Runer es va formar fins a un quilòmetre i mig de retencions des de tres quarts de cinc fins a tres quarts de vuit de la tarda.

Mobilitat espera que els turistes continuïn circulant al llarg del dia d’avui coincidint amb el final de les vacances. Les hores de més concentració viària a la frontera amb l’Estat espanyol seran d’onze a dotze del matí per entrar i de cinc a vuit de la tarda per sortir.

Previsió de cues a la tarda per la sortida de turistes

tracking