Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

El parlament a Twitter

El parlament a Twitter

El parlament a Twitter

El parlament a Twitter

Actualitzada 04/01/2017 a les 06:44
El conseller general liberal Carles Naudi ha demanat al Govern que desglossi al Consell la partida del pressupost d’Andorra Turisme de 16,2 milions destinada a altres serveis. El ministre de Turisme, Francesc Camp, no ha volgut esperar a una sessió per respondre a Naudi i ahir tots dos ho van debatre a Twitter. La primera resposta la va donar Camp la nit de dilluns amb un tuit en què deia que “invertim els diners en accions per captar turistes i no ho devem fer tan malament. El nombre de turistes ha crescut per quart any consecutiu”. Això va donar peu al liberal per recordar al ministre que en una pregunta anterior al Consell se’ls va respondre que la partida estaria desglossada al pressupost, fet que no ha succeït. Resposta de Camp: “desglossem la partida de 16 milions en 12 partides i de la pàgina 11 a la 16 expliquem a què dedicarem els diners de cada partida”. Resposta de Naudi amb fotografia de la pregunta: “aquest és el desglòs que demanem, que vau dir que donaríeu i no hi és. No costa tant d’explicar”.
Camp afegeix una fotografia del pressupost on surten els diners de cada partida, però sense especificar en què s’inverteixen. Resposta final de Naudi: “justament són les partides que demanem desglossar”.
  • #3 Art
    (04/01/17 12:13)

    Meri, tú també llegeixes poc. Les partides no están desglossades, no s'indica el destí de cadascuna d'elles. A l'art de la "poca feina" l'hi has d'afegir "l'art d'amagar". Pels ataronjats se us complica la feina, l'oposició ja pregunta massa, no hi estàveu acostomats. Sálvese quien pueda.

    Respondre
  • #2 Meri
    (04/01/17 10:34)

    Toni i el Sr.Carles Naudi domina l'art de la "poca feina" i llegir poc.

    Respondre
  • #1 Toni
    (04/01/17 09:06)

    Piular per no dir res, aquest Govern domina l'art de fer molt soroll sense explicar res. 

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts