Comerç

Hard Rock obrirà un establiment de música i restauració l'estiu que ve

Aquest hivern té presència a Grandvalira amb un punt de restauració en una Ratrac

Hard Rock obrirà un establiment de música i restauració l'estiu que veCEDIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia nord-americana Hard Rock obrirà portes al país l’estiu del 2017. Serà en un dels locals de les galeries Plaza que actualment encara es troba en obres. Així es pot comprovar aquests dies gràcies a un cartell que presideix el local del centre de la capital. Segons van explicar al Diari fonts properes als impulsors del projecte, Hard Rock disposarà d’un local de 1.200 metres quadrats que comptarà amb una sala per a actuacions musicals en directe, servei de restauració, ter­rassa i també s’hi podrà comprar roba. Amb tot, les fonts consultades no van voler donar més detalls, encara, de l’obertura del nou establiment, ja que encara s’estant acabant de tancar alguns serrells.

Això no obstant, la marca ja s’ha pogut veure al país en més d’una ocasió. El primer cop va ser a la Fira d’Andorra la Vella, on disposava d’una food-truck a la zona exterior i ja promocionava el seu aterratge al país. I a dia d’avui té un punt de restauració a les pistes de Grandvalira, concretament a Grau Roig. Es tracta concretament d’una Ratrac que funciona com a food-truck.

Segons va explicar el director de Grandvalira, Alfonso Torreño, “teníem l’objectiu d’intentar portar alguna cosa nova i vam veure que el concepte de food-truck està molt de moda i que ja hi havia alguns projectes experimentals amb Ratracs”, així que es va arribar a un acord amb Hard Rock “perquè ja tenien ganes de venir a Andorra”. Torreño va detallar que la trepitjaneu serà itinerant i voltarà per diferents punts de l’estació. De fet, l’estació disposa d’una altra màquina amb el mateix concepte que estarà al sector de Soldeu-el Tarter.

El director del domini va explicar que es va optar per Hard Rock “per l’experiència que ja tenen en el món del menjar ràpid de qualitat i per la notorietat de la marca”. Torreño, a més, va destacar: “Sé que tenien moltes ganes d’entrar al país i ens permet tenir un punt diferencial.” La proposta, doncs, és la primera pota d’aquest pla d’expansió que ha de culminar l’estiu que ve amb l’obertura d’un establiment.

Pel que fa a la Ratrac que tenen a Grandvalira, va lligat també “a un pla d’animació”, de manera que s’hi pot escoltar música o fer una parada ràpida. A més, també es té de suport per a alguns esdeveniments nocturns.

Pel que fa a la màquina trepitjaneu que es troba a Soldeu-el Tarter, s’ha optat per un concepte diferent de restauració. Malgrat oferir també menjar ràpid, en aquest cas és més de tapes i aperitius. “Volíem alguna cosa fàcil i lligada als esdeveniments nocturns”, va detallar Torreño, que hi va afegir que “fer una aposta amb dos Hard Rock no hauria tingut sentit. El que volem és que la gent trobi coses diferents i per això s’ha canviat el concepte”.

tracking