Fins fa uns pocs anys Andorra gaudia de tres tipus de gastronomies, la catalana, la portuguesa i la francesagastronómicamente parlant, Andorra està ferida, vulgaritzada, bruta, violada, envaïda i asediada.Las franquícies de menjar escombraries amb els seus productes precuinats, congelats i processats són responsables d'afeblir les pautes culturals, crear un monopoli alimentari sobre la base de l'explotació dels seus empleats i el menyspreu per la salut pública, provocar obesitat, alterar la producció agrària i ramadera, aprofundir la bretxa entre rics i pobres, accelerar el procés de globalització i escampar pel món els "valors" culturals nord-americans.
Respondre
Patrimoni gastronómic.. t'oblides que a Andorra també hi ha grastrono ia andorrana o no conta?? O es que conta com a catalana??... será que no només els americans colonitzen i estenen el seu imperi? I si parlem de gastronomia... saps que el Caelons de Sant Esteve tant catalans.. els van importar els cuiners italians que traballaven a les cases dels burguessos barcelonins a mitjans eel segle XX?
Respondre