Equipaments

L'abonament mensual individual dels Serradells s'apuja un 24%

La modificació del preu respon a una voluntat d’adequació als centres d’altres parròquies

L'abonament mensual individual dels Serradells s'apuja un 24%Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella va confirmar que l’equipament esportiu dels Serradells experimentarà un increment de fins al 26% en alguns dels preus amb vista al 2017 com, per exemple, el de l’abonament complet mensual per a adults, que pujarà fins a un 24% i passarà de costar 23,5 euros a 29, uns 5,5 euros més. Es tracta d’un dels conceptes que més s’encariran juntament amb el de la tarifa per mes completa per a famílies, que s’elevarà un 26%. Si fins ara era de 41,50 euros a partir del 2017 passarà a ser de 52 euros. Una diferència d’11 euros.

Si bé és cert que hi haurà tarifes que romandran congelades, com per exemple les de la tercera edat, que es mantindran en 120 euros en els abonaments anuals, i 96 en la subscripció anual aquàtica, també és veritat que n’hi haurà d’altres que protagonitzaran augments destacables, com per exemple la tarifa mensual d’adults per a les piscines, que passarà de 16,5 a 20 euros, elevant-se un 21%, o els preus anuals de l’abonament complet individual, que experimentaran una pujada del 13% i se situarà en els 315 euros, uns 36 euros més del que valia anteriorment.

Marc Magallón, el director del centre esportiu, va declarar que l’última modificació dels preus públics s’havia produït el 2013. Ara hi torna a haver canvis “amb l’objectiu d’adaptar les tarifes a totes les instal·lacions dels centres esportius d’altres parròquies”. Fonts de la corporació van dir que l’increment de preus afectarà principalment els abonaments, tant el complet com l’aquàtic.

Altres conceptes que variaran respecte al 2016 seran, per exemple, la tarifa anual de l’abonament aquàtic individual, que s’apujarà un 13%, passant de 198 euros a 225, 27 euros mes. O l’abonament complet anual per a infants, que s’elevarà un 5%, fins als 126 euros, sis euros més que abans.

tracking