Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Col·lectius professionals

El Col·legi d'Advocats es queixa de disfuncions dels lletrats estrangers

Sophie Bellocq assegura que presenten escrits basant-se en lleis espanyoles i que altres estan redactats en castellà
L’arribada de professionals del dret forans a conseqüència de l’aplicació de la Llei d’inversió estrangera està provocant algunes disfuncions. És la constatació que fa la degana del Col·legi d’Advocats, Sophie Bellocq, que assegura que “estem encantats d’acollir-los, però això ha generat problemes de coneixement del dret andorrà i molts d’aquests professionals ja no actuen davant els tribunals i amb els que actuen hi ha hagut algunes incidències”. Puntualitza que no ha succeït en tots els casos, però se n’han produït, i per això emfatitza que cal controlar l’accés a l’exercici dels lletrats, perquè “com a país no podem deixar entrar
  • #8 Felipe VI
    (26/12/16 23:10)

    Winter is coming jajajajajajaja

    Respondre
  • #7 Pere
    (26/12/16 16:42)

    No s'ha de generalitzar. Es cert que poden passar coses com les que s'expliquen.Però si el professional que assessora (advocat) te un minim de professionalitat no hi haurien d'haver aquestes disfuncions.

    Respondre
  • #6 I la qualitat pels terres
    (26/12/16 16:10)

    La qualitat de la seva feina no està a l'alçada de les seves "minutas", cobren caríssim per qualsevol petita gestió, simple document o assessorament, lliuren uns documents plens de faltes d'ortografia, que els hi hauria de caure la cara de vergonya. peró la pela és la pela.

    Respondre
  • #5 Josep
    (26/12/16 15:16)

    Per si algú en tenia algun dubte, aquesta és una constatació de que l'espanyolització d'Andorra que està duent a terme DA, ja es troba en un estadi molt avançat i és pràcticament irreversible.

    Respondre
  • #4 DADADA
    (26/12/16 15:10)

    Visca la obertura!!!

    Respondre
  • #3 Gil
    (26/12/16 10:46)

    Aixó és el resultat d´un descontrol total per part de Govern i també la prova que Andorra s´està espaniolitzant massa. També demostra que Andorra no té l´acceptació que hauría de tenir a fora. Ens consideren com una "república bananera" ! Així de clar ! La situació del meu país em preocupa molt. 

    Respondre
  • #2 Gil
    (26/12/16 09:09)

    Això és molt greu i demostra un cop més l'inaptitud d'aquest govern que no sap cap  a on va ! Si passa això dintre del col.legi d'advocats, que deu ésser dels altres organismes ? Repeteixo: Això és molt més greu del que podem pensar. També podem imaginar que des-de fora, no estem reconeguts com caldria. Quan hi han comentaris que diuen que estem espanyolitzats, aquí teniu la resposta clara. Això s'ha d'acabar perquè pot acabar malament. 

    Respondre
  • #1 Spanish colonització
    (26/12/16 08:55)

    No es casualitat,es l'inici del traspàs de poders d'Andorra cap Espanya.Ja som Espanyols. 

    Respondre
8
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts