salut

Els espanyols venen a Andorra amb assegurança mèdica

És el primer destí on els turistes veïns contracten aquest tipus de servei

Els espanyols venen a Andorra amb assegurança mèdicaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra és el primer país al qual els espanyols viatgen amb assegurança, segons un comunicat de l’Associació Empresarial d’Assegurances del país veí del sud. “L’estudi Estem segurs ofereix una fotografia de quins són els destins preferits dels espanyols a l’hora de viatjar amb assegurança”, va precisar l’entitat.

Si bé l’associació va destacar que Espanya sempre és el primer destí de persones que contracten aquest servei, en el cas dels viatges a l’estranger Andorra lidera aquest rànquing. En segon lloc es troben els Estats Units, seguits d’Itàlia, França i Mèxic. Bona part té lloc perquè els catalans tenen com a primer destí al qual viatgen amb assegurança Andorra. En el cas de Galícia és el tercer destí on contracten aquest servei i a les Canàries, el cinquè.

La mateixa associació explica que, segons l’època de l’any, els incidents són diferents. Per exemple, a l’estiu són habituals els robatoris i les pèrdues d’equipatge. En canvi, a l’hivern són més freqüents els accidents. “Això pot passar pels desplaçaments a destins de muntanya i la pràctica d’esports d’hivern com l’esquí o el surf de neu”, va ressaltar l’associació en el comunicat. Les notificacions per malalties són bastant estables tot l’any.

tracking