Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
policial

Els agents es formen en violència domèstica i de gènere

Actualitzada 23/12/2016 a les 06:45
Els agents de policia van rebre dimarts una xerrada informativa sobre violència domèstica i de gènere amb l’objectiu de millorar la interrelació entre l’àrea de Policia Judicial i Investigació Criminal i l’Equip d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere i Domèstica. Un altre dels propòsits és establir les bases per a una formació conjunta i especialitzada més àmplia durant el 2017. A banda d’aquesta xerrada, els efectius que treballin directament aquests casos podran disposar d’una formació més àmplia en matèria de violència per donar millor servei i atenció a les víctimes.
  • #3 Curios
    (23/12/16 18:12)

    Tinc un dubte. Potser no ho entès bé, diu l'article que uns agents que podran rebre una formació especialitzada han realitzat una xerrada informativa? Però potser hauran de rebre la formació primer? O de que ha anat la xerrada? Es pot anomenar formatiu algo impartit per algú no format? Caram! Quines coses més rares pasen en aquest país!

    Respondre
  • #2 Ernest
    (23/12/16 14:43)

    Xenia va dir..
    Tranquil.la Xènia, només estan formant al personal per si acut una dona a qui el seu matir ha apallissat brutalment en el si d'una família previament destruïda per la violència envers les dones, per exemple. I deixa de dir bajenades, els i les agents reben formació a tot els païssos civilitzats. Atenció que igual t'infartes: n'hi ha que tenen grups especialitzats en violència de gènere. Apreta fort els punyets, s'ha acabat la violència.

    Respondre
  • #1 Xenia
    (23/12/16 09:43)

    Mai en la història de la civilització l'Estat havia format als agents de la llei per al foment de la destrucció sistemàtica de la família, és un programa europeu sense precedents històrics.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts