comerç

Descomptes del 20% al 50% a les rebaixes

Els comerciants esperen aprofitar que a Espanya i França començaran a partir de Reis

Descomptes del 20% al 50% a les rebaixesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerciants van donar ahir el tret de sortida a les rebaixes d’hivern, que s’allargaran fins al 22 de març, amb descomptes que van des del 20% fins al 50%. Els botiguers esperen aprofitar sobretot el període de dues setmanes que hi ha entre l’inici de les rebaixes d’hivern al Principat i el començament de les de Catalunya, Espanya i França, que no arrenca­ran fins passat el 5 de gener. Segons va explicar en declaracions al Diari la presidenta de l’Associació de Comerciants i Propietaris de l’avinguda Meritxell, Sònia Yebra, aquest espai de temps entre l’inici de les rebaixes andorranes i les dels països veïns pot ser una bona oportunitat per incrementar les vendes entre els turistes que aprofitin l’estada al Principat per realitzar les darreres compres de regals de Nadal i les associades a les rebaixes.

“Esperem vendre molt.” Aquesta va ser la resposta de Yebra a la pregunta: com veu les properes rebaixes? La presidenta de l’associació és força optimista, sobretot per l’alt percentatge de reserves hoteleres a partir del 27 de desembre fins al dia 5. “Després de Sant Esteve l’afluència sempre és molt forta i esperem aprofitar tots aquests dies per avançar-nos als nostres competidors de fora”, va indicar Yebra.

Des de l’Associació de Comerciants de l’avinguda Carlemany i travesseres, la presidenta, Susagna Venable, també va destacar el fet que les rebaixes d’hivern comencin un parell de setmanes abans que a Espanya i França per poder atraure compradors d’aquests països. “Esperem que la campanya de rebaixes vagi molt bé”, va assenyalar, per matisar que a hores d’ara “és una suposició” parlar de si es vendrà molt o poc. Satisfeta per aquest parell de setmanes de decalatge, Venable seria partidària d’escurçar les rebaixes en considerar excessius tres mesos de temporada.

Cal recordar que en aquest període els productes rebaixats han de ser de temporada i que han de tenir el mateix període de garantia que els no reduïts.

tracking