SANITAT

Martí diu que no es posaran nous impostos abans de fer accions de racionalització

Martí diu que no es posaran nous impostos a la sanitat abans de fer accions de racionalitzacióSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Toni Martí, ha manifestat avui que seria "impensable" posar en marxa nous impostos per al finançament de la sanitat, com el que va apuntar el ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany sobre les begudes ensucrades, abans de tirar endavant les mesures que puguin anar a favor de "l'eficiència i la racionalització".

Per aquest motiu, ha manifestat que al mes de gener tenen previst fer una reunió entre el ministeri, laCASSi elSAASper poder "calendaritzar" les mesures que es volentirarendavant en el marc d'aquestareformasanitària que ha remarcat com un dels eixos principals de l'any vinent. També ha lamentat que no hi hagi model alternatiu per part de l'oposició i que en canvi hi hagi "la crítica sistemàtica".

Posa en dubte que es pugui celebrar el referèndum sobre la UE aquesta legislatura

Martí, que s'ha reunit amb la premsa en el marc del tradicional esmorzar de Nadal, també ha posat en dubte que el referèndum sobre l'acord d'associació amb la Unió Europea es pugui celebrar aquesta legislatura, tot i que ha reconegut que li agradaria que sí que es pogués fer, ja que voldria dir que "s'ha aconseguit un bon acord".

I ha reconegut que seria "un fracàs" anar a un referèndum i que els ciutadans diguessin que no a l'acord amb Europa. Sobre les negociacions, ha manifestat que "van bé" i que "no hi ha un perill sobre el producte del tabac". Quant a les crítiques rebudes, ha apel·lat que no es parli d'aquest acord de manera "frívola" i ha remarcat que Andorra "hi té molt a guanyar". "Quan es diu que s'està perdent tot és de mires molt curtes", ha remarcat.

tracking