Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Els dos albanesos haurien comès uns 25 robatoris en xalets des de l'estiu

La investigació fa creure que van cometre més del doble de furts que se’ls imputava al principi
L’equip d’investigació de la policia té una quantitat ingent de treball arran de la instrucció del cas contra els dos albanesos que furtaven en xalets. Els indicis apunten que serien els responsables d’uns 25 robatoris en diferents habitatges del Principat que haurien començat l’estiu passat. Aquestes dues dotzenes de cops haurien tingut lloc durant uns sis mesos i s’haurien desenvolupat com a mínim en tres parròquies: la Massana, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. Les informacions que s’han pogut recopilar arran de l’arrest dels sospitosos albanesos ha permès a la policia fer presumptes vinculacions amb d’altres denúncies de robatoris que inicialment
  • #5 Caviar beluga
    (22/12/16 18:37)

    Aquí tot lo que entra menys un 10 per cent són els xurreros  oliosos  que ningú vol, no tenen cap mirament amb al que entra al país, sols cal donar-se un vol per inmigracio per veure que això serà un sac de problemes a curt termini ,científics i gent culta ven poca entra al país, pero amb els polítics ja els i està bé, perquè serà? 

    Respondre
  • #4 raul
    (22/12/16 13:45)

    Estic d acord. No han fet res fins que un de la casa gran li han entrat a fer net. Per cert, el gos que van matar a la massana, devia de tindre un amo sense renom d aqui.... si no ja haguessin enganxat al caçador. Es trist pero aqui funciona aixi. 

    Respondre
  • #3 Pere
    (22/12/16 10:40)

    Sort que van entrar a casa del exministre i es va moure tota la policia, perque si no encara podrien haver fet 25 robatoris mes...

    Respondre
  • #2 Anti UE
    (22/12/16 10:18)

    Aquestes bandes de lladres ben organitzades i moltes neo-militars, són el "pa nostre de cada dia" a Europa. Aquest serà el nostre trist futur, entre d'altres, si entrem o negociem amb la UE. 

    Respondre
  • #1 Jan Arbona
    (22/12/16 10:05)

    Voleu dir que la policía no ha trigat molt en resoldre el cas?

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts