mobilització

Pancartes de protesta pels despreniments a la C-14 a Organyà i Coll de Nargó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Plataforma Tres Ponts, el col·lectiu de veïns que reivindica actuacions urgents que millorin la seguretat en el tram de carretera C-14 entre els municipis d’Organyà i Fígols Alinyà i on els despreniments de roques i pedres són constants, està ultimant desenes de pancartes de protesta. Durant els propers dies tenen l’objectiu de penjar els cartells reivindicatius als balcons de les cases d’Organyà i Coll de Nargó. L’acte de protesta pretén “inundar” els carrers, principalment al llarg del pas de la C-14 pels dos municipis per tal que el màxim nombre de vehicles que circulen per la comarca els vegin i coneguin la problemàtica.

El passat diumenge membres de la plataforma es van reunir per preparar les pancartes que repartiran entre els veïns perquè les pengin a les finestres i balcons. També han adreçat cartes de protesta a la Generalitat de Catalunya i als ajuntaments de la comarca de l’Alt Urgell per reivindicar “mesures urgents de seguretat” i es preparen per impulsar “accions més contundents” que podrien passar per talls de carretera durant les properes setmanes per posar de manifest la seva indignació.

El govern català, de la seva banda, ha anunciat que invertirà un milió d’euros per consolidar els talussos del tram de carretera conflictiu, en espera de construir el túnel, les obres del qual sigui estan previstes per a finals del 2017.

tracking