política

Martí diu que la llista de successors és àmplia

El cap de Govern, a més de Mateu, menciona Baró, Cinca, Saboya, Espot i Jover com a possibles candidats de DA

Martí, Espot i Jover regalen una pissarra als nens de meritxellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Martí va afirmar ahir que la llista de possibles aspirants de DA a cap de Govern és “molt àmplia”. El líder de l’executiu va respondre així a la notícia publicada pel Diari que revelava que el síndic general, Vicenç Mateu, s’ha postulat com a candidat a cap de Govern, i va destacar que a les files demòcrates també hi ha gent com ara “Ladislau Baró, Jordi Cinca, Gilbert Saboya, Xavier Espot, Èric Jover i tants altres que podria allargar-me”. Martí va remarcar que al partit taronja hi ha molts possibles successors, però va apuntar que aquest “no és un debat obert dins de DA”.

Des de l’escola de Meritxell, on va fer la tradicional visita de Nadal, el líder de l’executiu va declarar que el 2016 “ha estat un any difícil” però “positiu”, i es va mostrar “esperançat” amb “el que queda de legislatura”. En aquest sentit, va descartar eleccions anticipades perquè “tenim projectes molt importants”. “L’any que ve serà molt important des d’un punt de vista legislatiu”, va dir, ja que “s’encararan competències i transferències, s’explicarà quina és la reforma sanitària i la nova ministra farà una gran feina per a la reforma de l’administració”. Per tot plegat, va augurar que “serà un any molt positiu” perquè “les dades demostren que anem pel bon camí”.

Amb tot, es va dirigir a l’oposició per demanar suport “a les grans reformes i els grans temes d’Estat”. “Ara n’hi ha que demanen un govern de concentració, però no cal que sigui efectiu a Govern, es poden concentrar els esforços a favor d’Andorra”, va etzibar, i es va referir especialment a l’acord d’associació amb la UE. “Soc dels que confia que abans d’acabar la legislatura farem una gran suma d’esforços tots plegats”, va sentenciar.

MARTÍ, ESPOT I JOVER REGALEN UNA PISSARRA ALS NENS DE MERITXELL

El cap de Govern, Toni Martí; el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot; i el d’Educació, Èric Jover; així com la secretària d’Estat d’Afers Socials, Esther Fenoll, van visitar ahir l’escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (Eensm) per lliurar el regal de Nadal, que aquest any ha estat una pissarra didàctica.

tracking