Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
operació policial

Doble detenció pel robatori a xalets

La policia va arrestar dos albanesos com a sospitosos d’haver comès l’intent de robatori de dijous als Vilars i de la resta de la desena de furts en habitatges
Pels volts de dos quarts d’una del migdia un policia uniformat que formava part del dispositiu de control de carretera a la rotonda d’entrada a Ordino (desviació de l’Aldosa de la Massana) va identificar un sospitós. L’agent estava fent un reconeixement visual per la zona i va identificar un home que anava acompanyat d’un altre. La imatge corresponia al fotograma que el grup d’investigació havia entregat a tots els membres del cos activats en l’operatiu contra els lladres de xalets.
Feia setmanes que el control a la rotonda de l’Aldosa s’anava instal·lant, però ahir tenia especial importància. Es donava per fet
  • #13 tr
    (18/12/16 01:16)

    bona nit a tothom. quina importància té la política? es democràcia, guanya el més votat. sou una colla de desagraits. felicitats a la policia. com sempre diligents i professionals. parleu de la cream d'altres països. què teniu por? una persona que no parla bé del seu país no es pot permetre jutjar gent d'altres indrets. tothom té dret a guanyar-se la vida. hi ha a qui estar entre muntanyes li oprimeix i l'impedeix pensar amb naturalitat. Visca Andorra i visca la Policia.

    Respondre
  • #12 CDiego
    (17/12/16 19:43)

    Per quan una investigació seriosa dels sobrecosts d obra publica a Andorra. (Hospital, túnels, ponts, forn, etc)? Ens sortira algun albanes?

    Respondre
  • #11 Peret
    (17/12/16 19:33)

    Aquesta gent s'han de controlar a les fronteres,i que no colin com a turistes,sel's ha de demanar els diners que porten i obligar-los a fer una fitxa personal i saber on van, i els dies d'estància de la mateixa manera que ens fan a nosaltres als aeroports de Londres.

    Respondre
  • #10 Paula
    (17/12/16 13:52)

    Felicitats! Ara entenc tots els controls de policia que m'he trobat per poder entrar a la Massana.

    Respondre
  • #9 Josep
    (17/12/16 13:41)

  • #8 CDiego
    (17/12/16 13:25)

    De moment son sospitosos. Ara, dic jo, hi ha molta diferencia entre robar un xalet i robar al pais vei fen contraband? La delinquencia te moltes cares...i no parlem de politics!

    Respondre
  • #7 Ando
    (17/12/16 12:29)

    Espero que la nostra policia els fagi entendre d'una manera ben explícita que a Andorra no es ve a robar. Així, els seus possibles "amics" s'ho pensaran dues vegades abans de venir. 

    Respondre
  • #6 Tufillo
    (17/12/16 12:13)

    Roben a casa del fiscal general, roben a casa del ministre d,interior!!. Digueu-me paranoic. Voleu dir que això son robatoris i lladregots normals o és una altra cosa!!. A veure si això és un nou capítol de la guerra bruta contra les institucions andorranes i les persones que les representen?

    Respondre
  • #5 I que esperant amb el que arriba ?
    (17/12/16 10:55)

    normal amb el tipus d'immigració que es porta aqui tenim la cream de la cream de les deixalles dels altres paisos, sols falta que es doni entrada per treballar aquí a les bandes organitzades ,que ja podem imaginar quina sera la feina que faran ,aquesta es la política que esta fen el govern, es una bomba que a mitja ens explotarà a la cara i pensa que la gent d'aquí no pot trobar feina ,aixo si que es per plorar!!!

    Respondre
  • #4 Eduard López Mirmi
    (17/12/16 10:07)

    Felicitats al Nostre Servei de Policia, això d'entrada. Dit això, No entenc les crítiques envers aquest Servei, posant-ho com una obligació del cos. Penso que a la nostra societat, alguns integrants d'aquesta, postulen un grau d'exigència envers els altres que segurament ells mateixos en tenen carència en les seves professions particulars, tot i pensant que són uns cracks. "La culture c'est comme la confiture, moins on en a plus on la répand". Repeteixo, no banalitzem aquestes actuacions policials i felicitats al Servei d'Ordre.

    Respondre
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts