sucessos

Detenen dos sospitosos del robatori d'ahir a Escaldes

La policia els ha localitzat aquest migdia durant un control a Ordino

Un dels controls que la policia ha desplegat per atrapar els sospitosos.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut aquest migdia dos sospitosos del robatori d'ahir a la tarda a Escaldes, al xalet de l'exministre d'Exteriors Xavier Espot. Segons ha pogut saber el Diari, la detenció ha tingut lloc durant un control policíac a Ordino. De moment no han trascendit més detalls.

L’assalt d'ahir al xalet d'Espot, situat als Vilars, va seguir el mateix esquema qe els anteriors. Els lladres haurien fet una suposada vigilància prèvia per garantir-se que no hi ha ningú dins del domicili i posteriorment haurien comès el cop.

La policia va establir un fort desplegament en les zones d’Escaldes, inclòs Can Diumenge, amb l’objectiu de localitzar el vehicle en el qual s’haurien desplaçat els presumptes lladres. Aquest mateix dispositiu s’ha aplicat en els casos anteriors en què s’ha produït un dels robatoris.

Hores d'ara, se sospita que els lladres formarien part d’un grup organitzat i professional que es desplaça puntualment a Andorra per cometre els assalts a xalets. De fet, en les darreres setmanes s’havia fet un desplegament important d’efectius per controlar les zones on hi ha xalets per intentar detectar la presència de sospitosos. Els furts anteriors han tingut lloc a la Massana, tot i que també han tingut lloc en d’altres parròquies. Les fonts consultades indiquen que els lladres actuen de forma força metòdica i només busquen diners en efectiu, joies, rellotges, objectes de metall preciós i obres d’art de petita mida. Agafen tan sols el que és fàcil de transportar i d’amagar davant d’un possible control.

Els lladres de xalets cometen a Escaldes el desè robatori

tracking