Política

SDP demana a Jover que demostri amb proves que no ha cobrat de l'empresa familiar

SDP demana a Jover que demostri amb proves que no ha cobrat de l'empresa familiar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Socialdemocràcia i Progrés demana al ministre d’Educació, Èric Jover, que demostri amb proves que no ha cobrat de l’empresa familiar de la qual és administrador únic, segons va afirmar ell mateix dilluns. “Sempre queda el dubte de si realment percep una remuneració. Hauria d’aportar proves materials, els comptes de la societat, cotitzacions o la liquidació d’impostos per confirmar que no hi ha cap incompatibilitat”, va declarar ahir en roda de premsa el secretari d’organització de la formació, Joan Marc Miralles.

El conseller Víctor Naudi va assegurar que les explicacions del ministre negant haver cobrat de la companyia que va heretar del seu pare des del 2014 “no aclareixen la situació”, i va assenyalar que “perquè quedi clar reclamem que s’aportin les evidències que no hi ha hagut remuneració”. “No són suficients les paraules. Cal demostrar-ho amb fets”, va manifestar, alhora que va demanar si el cap de Govern, Toni Martí, “era coneixedor de la situació”. “No conec ningú que mantingui una societat per qüestions emocionals. Les explicacions no ens acaben de convèncer”, va reblar Miralles, mentre que Naudi va afegir que si l’empresa no genera guanys “o està molt mal gestionada o [Jover] hauria de crear una fundació”. “Si [la companyia] està en actiu és difícil d’entendre”, va sentenciar el parlamentari.

Naudi va lamentar que el Govern “torni a sortir en titulars malmetent la imatge d’Andorra” i en aquest sentit va demanar “total transparència i que s’acabi aquest serial”. Així mateix, va dir que Jover “no és la persona més indicada per donar lliçons de moral”. Els membres d’SDP van deplorar, també, que Martí encara no hagi trobat ministre d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, un mes després de la dimissió d’Alcobé.

tracking