Buguis andorrans entren a les pistes d'Aransa

Els agents rurals catalans han obert un expedient, que previsiblement acabarà en sanció econòmica, als propietaris de tres buguis, procedents d'Andorra

Buguis andorrans entren a les pistes d'AransaARANSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els agents rurals catalans han obert un expedient, que previsiblement acabarà en sanció econòmica, als propietaris de tres buguis que procedien d’Andor­ra que dissabte passat al migdia van envair les pistes d’esquí nòrdic d’Aransa, a Lles de Cerdanya. Els fets van passar quan el complex hivernal mostrava una gran afluència d’esquiadors. La gerent del camp de neu, Eva Campi, va explicar ahir que els tres vehicles van entrar per la part més alta de l’estació, per un camí forestal que comunica Aristot, Bescaran i Aransa, i van circular “pel mig de les pistes durant sis quilòmetres fins arribar a la zona de debutants, on s’estaven impartint classes a famílies i nens”, un fet d’“extrema gravetat”.

El trànsit a l’interior de l’estació està regulat per una normativa municipal que limita el pas del 20 de novembre a l’1 de maig. Des de l’estació van explicar que els conductors van adduir que “no hi havia cap senyal que informés de la prohibició”, extrem que els responsables del complex van desmentir.

tracking