Justícia a l''spa'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els diners que agafaven de la caixa enregistradora eren les propines i no pas els diners de les cancel·lacions dels serveis que oferien a l’spa de l’hotel d’Arinsal on treballaven. Es tractava de dues germanes que van seure a la banqueta del Tribunal de Corts acusades d’haver-se apropiat de 1.500 euros i que els magistrats han acabat absolent. I ho han fet després que la fiscalia retirés l’acusació durant la vista pública, tot i que finalment ha estat necessària una sentència en primera instància per la insistència dels advocats de l’hotel de resoldre el judici.

Els fets van passar l’any 2012, quan les dues germanes van ser acomiadades de l’establiment després que la direcció sospités que s’estaven quedant els diners de les anul·lacions. També se les acusava de revendre les xancles que es donaven als clients que anaven a fer tractaments a l’spa, una pràctica que la direcció de l’hotel va dir que estava prohibida perquè eren d’un sol ús.

Malgrat existir uns vídeos on es veu les dues germanes agafar diners de la caixa, el tribunal ha pres en consideració les declaracions de les dues acusades, que van assegurar al judici que el que es duien eren les propines que guardaven allà perquè la direcció no els deixava tenir un pot. Igualment van indicar que no era cert que les xancles fossin d’un sol ús i que netejar-les era una pràctica habitual.

tracking