Detinguda una dona per haver agredit presumptament la seva mare

El cos de la policia va procedir a l’arrest de disset persones durant l’última setmana per diferents delictes

La policia deté dues persones per presumptes agressions físiques contra dues dones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va procedir a l'arrest de disset persones durant l'última setmana per diferents delictes. Entre les detencions, destaca la d'una dona resident de 45 anys com a presumpta autorad’agressió física vers la seva mare. Els fets van ocòrrer dijous passat en el domicili familiar de Sant Julià de Lòria. El mateix dia, i també per agressió física, la policia va detenir a Escaldes-Engordany un home no resident de 30 anys, per haver agredit presumptament a un empleat d'un local nocturn de la vila, i un home no resident de 26 anys per haver provocat d'anys voluntaris a la cambra de l'hotel d'Arinsal que ocupava, així com per desobediència, resistència, amenaces i injúries als agents de policia. Per això últim també van ser detingudes dues dones a Escaldes els dies 6 i 7.

D'altra banda, el dia 5 al Pas de la casa, dos homes residents, de 27 i 24 anys, van ser detinguts com a presumptes autors del furt de50 cartrons de tabac, sostracció efectuada en un comerç en el que tots dos són empleats. El dia següent, a Escaldes-Engordany, la policia també va deteniruna dona resident de 52 anys, com a presumpta autora de sostracció continuada de diversos objectes i diners a l’interior d’un domicili on és empleada domèstica, per un valor estimat pròxim als 12.000 euros.

En l'àmbit dels delictes contra la salut col·lectiva, els agents van detenir a la frontera del Riu Runer, a Sant Julià de Lòria, un home no resident de 37 anys, que va ser paratquan entrava al Principat en possessió de set pastilles d’èxtasi. Cal recordar també la detenció dijous a Ordino d'un home resident en el marc de la operació ‘Jumi’, en que se li van incautar un total de 27,411 quilograms d’haixix i 38.535 euros presumptament derivats del tràfic d’aquesta substància.

Finalment, els agents van detenir fins a quatre persones per delictes contra la seguretat col·lectiva, per conduir sota els efectes de l'alcohol.

tracking