Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema financer

La comissió BPA citarà exdirectius i demana a la Batllia per Miquel

Els consellers generals han enviat un escrit a la Batllia perquè permeti la compareixença de l’ex-conseller delegat empresonat
La comissió parlamentària del cas BPA té decidit convocar una sèrie d’exdirectius de Banca Privada d’Andorra perquè donin explicacions respecte a les pràctiques que es duien a terme a l’entitat. Els consellers han elaborat una llista amb antics càrrecs directius en què podrien estar inclosos Santiago de Rosselló, Francisco Javier Campos, Cristina Lozano, Xavier Mayol o Pablo Laplana. Cal recordar que la comissió convida els citats a comparèixer però hi ha la possibilitat que es neguin a fer-ho, una circumstància que no ha tingut lloc fins ara en cap dels casos.
La crida d’aquests antics directius encara no té data perquè
  • #9 Laura
    (11/12/16 20:49)

    Els Consellers no hi piten res fent comparèixer a persones que estant processades. Però que s'han vengut l'enteniment? El Joan Pau Miquel i qualsevol dels processats tenen tot el dret a defensar-se i l'obligació de donar explicacions, però davant el batlle i els magistrats.  Els consellers no veuen el mal que fan a tot el procés judicial amb aquesta compareixença? No veuen que l'opinió que els hi generi la compareixença és una intromissió inacceptable a un procés judicial? Recordo que quan va comparèixer el Sr. Cierco alguns consellers van manifestar, tot just acabada la reunió, que havien quedat molt preocupats pel que havia explicat (pel pressumpte delicte de blanqueig, no recordo que estiguessin preocupats). Si ara compareix el Sr. Miquel també faran declaracions?  també manifestaran dubtes? En quina posició quedarà la batlle? Fins a quin punt no estaran condicionant el procés? Una mica de responsabilitat no estaria malament.

    Respondre
  • #8 canya al mono
    (11/12/16 18:52)

    Que aquesta comissió, demani la compareixença de qui vulgui. No servirà per res. Uns politics discutint per discutir i per arribar a cap lloc. Que deixin actuar a la justícia i que no juguin a passar els temps. Que la justícia sigui més rapida i que surti un resultat i per una altra cosa...... A veure si encara entra més gent a la presó, cosa que ja tindria que haver passat ,,,,,,

    Respondre
  • #7 Joan
    (11/12/16 13:58)

    Seria una ingerència del poder legislatiu dins el poder judicial escandalosa. Un atemptat a l'estat de dret. Vaja un escàndol.

    Respondre
  • #6 Santi
    (11/12/16 12:54)

    Al menys, tindrem l'oportunitat d'explicar-nos i compensar, encara que sigui minimament, les calumnies i judicis anticípats que fan els governants d'aquest país. Deu vulgui que hi hagi una efectiva separació de poders. 

    Respondre
  • #5 Mandela
    (11/12/16 12:11)

    Cada vegada tinc més clar que el Joan Pau ha de ser el nostre proper Cap de Govern. És la única persona que ens pot treure d'aquest forat. ...I no és broma.

    Respondre
  • #4 Toni
    (11/12/16 12:10)

    Si la comissio es per esbrinar que va fallar a l''Administracio per que s'arribes a aquesta situacio, poc podra aportar aquest senyor, a mes si ja te processos judicials, millor no barrejar les coses ... o millor barrejar-les per amagar la incompetencia de tots els nivells de l'Administracio?

    Respondre
  • #3 embolicat
    (11/12/16 12:08)

    Es pot saber de que serveix aquesta comisió?

    Respondre
  • #2 Andorra
    (11/12/16 11:46)

    Jo, citaria TOTHOM ! Au pays des aveugles, le borgne est Roi !

    Respondre
  • #1 Patriot
    (11/12/16 10:29)

    Jo citaria a : - comissaris espanyols Villarejo i Martin Blas - l'agregat de la poli espanyola a l'ambaixada - a la Jennifer. L'americana ex-directora del Fincen

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts