Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Aplaudiments al ministre

Antoni Garrallà es mostra en total desacord amb la política turística del Govern perquè assegura que s’està venent el ‘low cost’ i que com a empresari hoteler està patint els efectes i veu el futur tan negre que es planteja vendre-ho tot.
Un país que hagi de fer festivals com l’Andorra Shopping, on es gasten 700.000 euros, i què reporta; ximpleries per portar gent, no crec que sigui el camí.” És la valoració negativa i rotunda que l’excònsol de la Massana i empresari hoteler dedica a les polítiques que impulsa el ministeri de Francesc Camp. Discrepa d’aquesta iniciativa i també del Cirque, “perquè el turisme s’ha de consolidar, no per a tres anys, a vint anys vista, i s’ha d’anar a buscar el turisme de muntanya perquè no vindrà per veure el Cirque”, i rebutja que reporti els vint milions de negoci
  • #11 Aire
    (12/12/16 18:57)

    l'Antonio està "acabat" professionalment i políticament. Nomès fa que censurar i menysprear a qui no pensa com ell. Es de la vella escola de l'hoteleria , no ha renovat les seves idees empresarials i , crec, s'ha descolgat de les corrents modernes en materia de turisme. Ah!!! No m'ho empasso que vulgui vendre el se negoci.

    Respondre
  • #10 Toni
    (11/12/16 20:38)

    I que van fer els seus quan van tenir responsabilitats? el mateix que els d'ara, res de res. Aixi van les coses, que no es queixi tant que ell és també responsable

    Respondre
  • #9 Jaume
    (11/12/16 15:34)

    Jordi va dir..
    Encara em recordo de les meves converses amb l'Esteve del Ministeri de Turisme, fa uns 20 anys. Ho tenia tant clar que ningú li feia cas. Ara deu d'estar partint-se veient el que Andorra ha esdevingut!

    Respondre
  • #8 Ramon
    (11/12/16 11:58)

    Han vingut alemanys? Han vingut xinesos? La majoria de gent que va al Cirque no vindria igualment a Andorra sense Cirque? No està tot el Pirineu ple de turistes amb xifres records? Realment els 80 milions que ja s' ha gastat el govern ha servit d'algo? Jo crec que no serveix de gaire. A part s' aprofiten del context, de la fi de la crisi a Espanya o de com els francesos han deixat de viatjar cap a moltes destinacions per  viatjar més cap al Pirineu i Catalunya per vendre que el que fan funciona i per inventarse estudis d'impacte econòmic que només son panflets polítics per defensar el que fa. 80 milions malgastats. 

    Respondre
  • #7 El gran Carlemany mon pare
    (11/12/16 11:38)

    Ara desperteu? Andorra s'aguantava pel "suflé". Fa anys i anys que es fan i feien les coses malament, l'escuma el suflé i la inèrcia ho aguantaven tot.Benvinguts a la realitat!!

    Respondre
  • #6 Andorra
    (11/12/16 11:16)

    Aquest senyor diu la trista realitat ! Obriu els ulls si us plau !!!

    Respondre
  • #5 Jordi
    (11/12/16 11:00)

    Totalment d' acord amb el Sr. Garrallà. Jo ja fa temps que vaig deixar d' invertir a Andorra. Un Consell, vagin a fer un tomb pel a Tyrol Austríac. La carta d' apostar pel   turisme de pandereta  low cost  no existeix.

    Respondre
  • #4 Anna R.B.
    (11/12/16 10:52)

    Turisme alt standing va dir..
    .... i de quin costat vols que ho miri.... del costat de l'empresari afectat que veu com no surten les xifres i que les histories per no dormir del govern solament se les creuen els que les escriuen i tu, que per cert tampoc proposes cap alternativa. Els empresaris ja ho fan, cada dia inventen i ofereixen alternatives atractives als turistes que visiten els seus establiments, però tu això no ho veus, per que es mes fàcil criticar des del sofà de casa que sortir al carrer, obrir els ulls, parlar amb empresaris i treballadors i entendre el que passa. Desprès de fer l'esforç d'entendre et pots tornar a sentar al sofà i descansar.

    Respondre
  • #3 Andorra
    (11/12/16 10:32)

    Turisme alt standing va dir..
    Doncs, doneu  solucions, a veure ! També es necessita gent que doni opinions obertes i realistes per fer reflexionar els muts, sorts i cecs ! Amb observacions positives com aquestes i sobretot realistes, es posa el dit sobre la ferida ! Hi ha gent que pateix molt a Andorra i potser hauríem de reveure tot el sistema. Doncs, és parlant que surten les idees. Aquí, no hi ha critica, però, malauradament, molt realisme 

    Respondre
  • #2 Tere
    (11/12/16 10:26)

    Aquest senyor es pura bilis. No se li pot fer cas... Està acabat!

    Respondre
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts