Salut

El SAAS farà fixos 200 treballadors eventuals

El BOPA ja ha publicat els edictes per normalitzar la situació de quaranta-dos professionals

El SAAS farà fixos 200 treballadors eventualsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) convertirà en fixos uns dos-cents treballadors eventuals els propers mesos amb l’objectiu de normalitzar la situació laboral que tenen actualment, van assenyalar ahir al Diari fonts de la parapública. L’hospital comptava en plantilla, segons l’informe de gestió de l’any passat, aproximadament amb un miler de treballadors entre fixos i eventuals. De moment, la direcció del SAAS ja ha fet públics els corresponents edictes per procedir a la normalització de quaranta-dos llocs de treball.

La setmana passada el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) recollia fins a quatre edictes. Un per cobrir dues places d’auxiliars d’hoteleria per a la bugaderia del centre sociosanitari El Cedre, un altre per contractar un farmacèutic a 32 hores i un altre a 40 hores, tots dos especialistes en farmàcia hospitalària per al servei del centre, i un darrer per cobrir quinze places d’auxiliars d’infermeria per a la residència d’El Cedre.

En aquell mateix número del BOPA és publicava l’edicte per contractar tres analistes de sistemes d’informació per al servei d’informàtica del SAAS.

El degoteig de regularització de treballadors eventuals va continuar ahir amb l’obertura de cinc nous edictes per contractar personal per a la parapública. Concretament, es vol incorporar a la plantilla de treballadors fixos un administratiu per cobrir una plaça per al servei de compres i un fisioterapeuta per al servei de rehabilitació. Igualment s’ha fet públic un edicte per cobrir una tretzena de places d’infermeres per a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Vuit metges per a l’hospital

Els plans del SAAS per regularitzar la situació dels treballadors eventuals també inclouen la plantilla de metges de la parapública. Així, el BOPA també va publicar ahir l’edicte de contractació de dos professionals per cobrir les places de metge especialista en rehabilitació per al servei de l’hospital. Per últim, en aquesta segona tongada de regularitzacions, la parapública ha publicat un edicte per contractar sis facultatius per al servei d’urgències de l’hospital.

Si en el primer dels dos edictes per regularitzar metges la contractació serà indefinida i per a jornades laborals de quaranta hores setmanals, en el cas dels facultatius que treballaran al servei d’urgències el contracte, també indefinit, especifica que la dedicació dels professionals serà de 1.776 hores anuals en jornades especials.

Segons van explicar al Diari fonts del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, les properes setmanes i de forma regular s’aniran publicant la resta d’edictes fins cobrir les prop de dues-centes places de treballadors eventuals de la parapública.

tracking