Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Medi ambient

Una enquesta per avaluar les possibilitats de la bicicleta elèctrica compartida

El ministeri farà un estudi per conèixer les necessitats de mobilitat de la població
Bicicletes de 'Pedaland', el servei de bicicletes elèctriques de lloguer, durant la prova celebrada entre el juliol i el novembre de 2014  Video Ana Audio Ana ESPECIAL Economia - EmpresaRelacions Andorra amb Europa

Bicicletes de 'Pedaland', el servei de bicicletes elèctriques de lloguer, durant la prova celebrada entre el juliol i el novembre de 2014 Video Ana Audio Ana ESPECIAL Economia - EmpresaRelacions Andorra amb Europa

Bicicletes de 'Pedaland', el servei de bicicletes elèctriques de lloguer, durant la prova celebrada entre el juliol i el novembre de 2014 Video Ana Audio Ana ESPECIAL Economia - EmpresaRelacions Andorra amb Europa

ANA
Actualitzada 07/12/2016 a les 20:02
El ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat posa en marxa una enquesta pública mitjançant la qual es vol obtenir informació per a l’avaluació de la concessió d’un servei de bicicleta elèctrica compartida.

En concret, l’objectiu principal de l’enquesta és conèixer quins són els hàbits de transport dels ciutadans del Principat, incidint en l’ús i la percepció respecte a la bicicleta com a mitjà de transport a Andorra. D’aquesta manera es vol conèixer les necessitats de mobilitat de la població, i mesurar la potencialitat d’ús de la bicicleta elèctrica.

L’estudi també permetrà determinar els obstacles i aspectes a millorar per a la implementació de la bicicleta com a mitjà de transport al país. La metodologia de treball es basa en 700 enquestes telefòniques aleatòries a persones majors de 18 anys amb preguntes obertes que es complementen amb d’altres realitzades a través d’Internet, en les quals s’inclouen també trajectes amb 'Google Street' o 'Maps'.

Aquesta acció s’emmarca dins l’estratègia global d’implantació de la mobilitat sostenible i compartida amb bicicleta elèctrica, iniciada amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Govern, els comuns i l’ACA el passat 21 de setembre i que es vol posar en funcionament durant el 2017.
  • #1 negoci a la vista!
    (07/12/16 20:16)

    Bé ja tenim un altre "negociet" amb l'etiqueta "eco". Andorra es apropiadisima per moures amb bicicleta... S'hi poden anar a recollir els nens a l'escola, fer la compra setmanal, anar-hi amb pluja i neu... tot plegat molt moderns!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts