Un detingut per presumpta implicació en unes lesions que va patir el seu nadó

El cos de la policia va procedir a l’arrest de set persones durant l’última setmana per diferents delictes

La policia deté dues persones per presumptes agressions físiques contra dues dones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cos de policia va procedir a l'arrest de set persones durant l'última setmana per diferents delictes. Entre les detencions, destaca la d'un home resident de 46 anys, com a presumpte implicat en unes lesions que va patir el seu fill nadó i que van comportar el seu ingrés hospitalari el passat 14 de novembre. L'arrest va tenir lloc el passat dijous 1 de desembre a Escaldes-Engordany. El mateix dia, a Canillo, la policia també va detenir una dona resident de 37 anys com a presumpte autora d'agressió física vers la seva parella. Els fets van ocórrer al domicili comú situat a la mateixa vila. També dins l'àmbit de la violència de gènere, va ser arrestat diumenge un home no resident de 29 anys per haver agredit pressumptament la seva parella a la sortida d'un local nocturn a la Massana.

D’altra banda, els agents van efectuar dues detencions per delictes contra la salut col·lectiva. Un home no resident de 33 anys va ser parat a la frontera del Riu Runer, a Sant Julià de Lòria, quan entrava al Principat amb0,3 grams d’heroïna i 4,7 grams de marihuana, i a Andorra la Vella un jove resident de 18 anys, en trobar-se en possessió d’una balança de precisió i 9,5 grams de marihuana presumptament destinats a la venda.

Finalment, un home resident de 23 anys va ser arrestat diumenge a Sant Julià de Lòriaper crebantament d’una privació judicial del seu permís de conducció.

tracking