Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Josep Maria Camp

“Garrallà ha recollit el que va sembrar, menyspreu de molta gent”

L'excònsol de la Massana afirma que el seu predecessor està ressentit pels resultats electorals, i dels líders nacionals en sosté que la falta d’acord és perquè anteposen la ideologia al futur del país
L'excònsol de la Massana, Josep Maria Camp, té afinitat amb Liberals, no té intenció de tornar a primera línia i reclama unitat en temes clau que comenta a COPE Andorra-AD Ràdio.

S’ha gestionat bé la seva herència de cònsol?
Sí, sempre pots trobar tres peus al gat, però cada època té unes circumstàncies diferents. També l’economia ha millorat, els interessos són més baixos, s’ha pogut solucionar l’endeutament a l’estació, i tot això fa que tot funcioni molt millor.

El gran problema per a les finances comunals va ser el deute de l’estació.
Amb els seus recursos propis l’estació feia front a l’endeutament, el que
  • #2 Mtisos
    (09/12/16 17:16)

    Garrallà va dir de no compensar als propietaris dels terrenys els quals el telecabina passava per sobre, el senyor Camp va dir que si guanyava les eleccions pagaria totes les compensasions. Com va guanyar, i va començar a pagar, evidentment el senyor Garrallà tambe va voler cobrar el dret de vol. Entenc que va pensar tots moros o tots cristians.

    Respondre
  • #1 Marc
    (07/12/16 21:13)

    Totalment d'acord. Ningu fa politica per reconeixement. La Massana encara recorda que el sr Antoni Garralla es va fer el telecabina davant del seu hotel, pero sobretot que despres va demandar el Comú reclamant indemnitzacions per les molesties que li provocaven el telecabina que ell mateix va decidir fer alla quan era consol. Es que te tela! I a sobre quan acaba el seu segon mandat intenta colocar el seu propi germà Josep Garralla de candidat a consol, tot queda en familia vaja... Pero els electors van dir que no, menys mal. Sort que la Massana ja fa dies que ha tornat a la normalitat, el comu i consol actual esta fent les coses ben fetes i sense prepotencies. 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts