Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

L'oposició denuncia “les retallades” de les tres lleis dels cossos especials

Liberals, PS i SDP critiquen l’enduriment del règim disciplinari i que policies i penitenciaris no tinguin dret de vaga
L’oposició en bloc es va plantar ahir al Consell General en defensa dels drets dels funcionaris dels cossos especials en el marc del debat de l’esmena a la totalitat presentada per Liberals d’Andor­ra als tres projectes de llei del cos de la policia, dels bombers i dels penitenciaris. El ministre d’Interior, Xavier Espot, només va comptar amb el suport del grup parlamentari de DA per avalar els canvis promoguts. Malgrat que el PS i SDP es van abstenir i no van donar suport a l’esmena liberal, els consellers Gerard Alís i Víctor Naudi es van unir a les crítiques del
  • #3 marklin2
    (02/12/16 15:02)

    Seguin el comentari 2- els funcionaris es com la llum de el Estel d'l Orient que ilumina el taranta dels politics sort que son 4 gats.

    Respondre
  • #2 Molt Content
    (02/12/16 11:34)

    Els sectors mes previligiados, els que ganam més, els que es jubilam abans amb el treball dels altres que tenen que treballar 40 anys per cobrar una porcaria i per certo que són els que no tienem dret a vaga que és el cas del comerç, la hostelaria i transports. Democràcia Europea ja és la veritable alternativa. Prou de feudalismes i caciquismes.

    Respondre
  • #1 Molt cabrejat
    (02/12/16 07:31)

    Sr. Gallardo calmis una mica. Soc lliberal pero molt disgustat per el SEU taranna al Consell. No sigui tan egocentric i pensi més pel país. Li dic sincerament que estem buscant una alternativa lliberal amb gent coherent I respectuosa per ser l'alternativa a un partit en el qual sols es salven el PINTAT, el NAUDI. Estem cansats que la gent del carrer estigui molesta amb el que feu al Consell. UNA ALTERNATIVA JA!

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts