Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

El Grup Heracles cessa l'activitat constructora internacional

La companyia decideix concentrar els esforços en el mercat d’Andorra i anuncia que liquidarà les dues societats amb què operava als estats veïns i al Nord d’Àfrica
El Grup Heracles cessa l'activitat constructora internacional

El Grup Heracles cessa l'activitat constructora internacional

El Grup Heracles cessa l'activitat constructora internacional

Actualitzada 02/12/2016 a les 12:32
El Grup Heracles ha decidit cessar la seva activitat internacional en el sector de la construcció, on ha operat a través de les empreses Excover, SL, Heracles International Ventures SL i Bardera des del 2008. La decisió, segons ha anunciat avui el grup en un comunicat de premsa, respon "a la voluntat de centrar tots els esforços tècnics, financers i humans a Andorra".

L’any 2008 Heracles va iniciar la seva activitat en el sector de la construcció a Espanya just abans de l’inici d’un context de crisi econòmica que ha afectat especialment el sector de la construcció.

La decisió de la companyia respon, entre altres, a" les condicions adverses que el sector de la construcció presenta a Espanya degut a condicionants reguladors de l’activitat", en un context en què els marges operatius d’aquesta activitat es mantenen molt baixos a causa, assenyalen, de la forta competència en un mercat que conserva grans companyies que han superat els moments més difícils i nous operadors fruit de reestructuracions, així com al clima polític d’incertesa que es viu a l’Estat espanyol.

Així, des d'Heracles exposen que les companyies espanyoles s’han vist en la necessitat de tramitar un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que ha significat l’extinció de la totalitat dels contractes de treball existents a Espanya i que afecta 19 treballadors. Paral·lelament ha iniciat tràmits per explorar la possibilitat de venda d’alguna de les seves filials en l’Estat espanyol.

Aquesta operació arriba després que en l’últim any el grup ha tingut un canvi en la composició accionarial amb la sortida d’una part dels socis fundadors i també  una reorganització del seu organigrama directiu. La decisió s’emmarca també en la reestructuració financera que es culminarà abans de finals d’any, i que permetrà encarar el 2017 amb la solidesa necessària per fer front als reptes futurs.
Etiquetes
  • #1 Missé J M
    (02/12/16 14:48)

    foreign investment !!! juas juas juas juas !! Aquí lo únic que es mou són els runners !!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts