comerç

El comerç de Meritxell vota a favor d'unir-se a Vivand

Creuen que cal unir esforços i aposten perquè les dues zones comparteixin l’embelliment

El comerç de Meritxell vota a favor d'unir-se a VivandXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una vintena de membres de l’Associació de Comerciants de l’Avinguda Meritxell van prendre part ahir al vespre en l’assamblea extraordinària que va celebrar l’entitat per debatre sobre el qüestionari que els havia fet arribar el comú sobre la relació que consideren que s’hauria de mantenir amb Vivand. La presidenta de l’associació, Sònia Yebra, va explicar que de manera unànime –una vintena d’associats– es van mostrar favorables que Meritxell i Carlemany esdevinguin un únic eix comercial. També creuen que l’embelliment ha d’estar unificat. “Això no vol dir que hagi de ser idèntic”, va aclarir Yebra. La decisió s’argumenta perquè “som un sol carrer, amb la particularitat que està partit per dues parròquies, però la gent no entén les diferències. Quan camines perceps que és un sol carrer i cal transmetre la mateixa imatge”.

Una altra de les preguntes del comú demanava si en cas d’unificar l’eix eren partidaris d’utilitzar el nom de Vivand, també. En aquest cas els botiguers no van prendre cap determinació. “Ho hem deixat obert, creiem que han de parlar els dos comuns i les dues associacions, però no ens tanquem a res”, va afirmar.

Yebra es va mostrar partidària “d’unir esforços i anar tots a l’una”, ja que creu que els resultats poden ser positius. “Sabem que potser serà més difícil enten-dre’ns, però també és el que recomanava el pla estratègic”, va dir.

Aquestes decisions es traslladaran a la cònsol major de la par­ròquia, Conxita Marsol, a qui també se li exigirà “que posi fil a l’agulla al projecte d’embelliment, no podem trigar a fer-lo”. De la mateixa manera també s’instarà el comú a trobar una solució per a la part alta. “Els comerciants presents de manera majoritària van mostrar-se favorables a fer un sol carril. Només un petit grup creu que caldria esperar els estudis que s’han demanat a mobilitat”, va explicar. En la trobada d’ahir també es va renovar la junta que segueix presidida per Yebra.

tracking