Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
restauració

L'escola Vatel organitza una jornada de portes obertes

Usuaris fent cua a Immigració, dimarts passat.

L'escola Vatel organitza una jornada de portes obertes

Assistents a la jornada de portes obertes

Fernando Galindo
Actualitzada 01/12/2016 a les 07:06
L’escola d’hostaleria Vatel, amb seu a Encamp, va organitzar ahir a la tarda una jornada de portes obertes per donar a conèixer el seu funcionament. Fa poc el centre va guanyar el premi Worldwide Hospitality Awards 2016 com a millor escola hotelera del món.
La jornada, dirigida a alumnes de segona ensenyança que aviat decidiran el seu futur acadèmic, va comptar amb les explicacions d’un professor, la directora de Vatel Andorra, Rosa Daban, el director de Vatel Espanya, Philippe Gandet, i de diversos alumnes que van explicar la seva experiència a la trentena de persones que es van interessar per aquests estudis.
El curs, iniciat el setembre passat, va començar amb cinc alumnes, una xifra que va donar la directora de l’escola i que va valorar molt positivament. Daban va comparar la dada amb altres escoles i va posar com a exemple Vatel Madrid, “el primer any van ser sis alumnes i ara ja en tenen 200”. Així, “veient les xifres penso que és el que toca i que si hi posem ganes, anirem creixent”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts