Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Reportatge

“Jam session” culinària

Joan Roca, Nandu Jubany i Hideki Matsuhisha, cinc estrelles Michelin que ahir van fusionar talent en un menú únic per a uns 160 comensals. Roca va portar una mostra de la cuina gironina a Andorra, que va ressaltar que és una barreja de productes de mar i muntanya.
Un torró de foie gras que es desfeia a la boca, una barreja de crustacis amb forma d’estrella que et transportaven fins a les entranyes del mar, o un brioix amb crema de tòfona que es fonia al paladar, són alguns dels aperitius que Joan Roca, del Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin, va oferir ahir en un sopar de gala a l’Sport Hotel Hermitage & Spa de Soldeu, que celebrava deu anys. Als fogons el van acompanyar l’osonenc Nandu Jubany i el japonès Hideki Matsushisa, ambdós amb una estrella. Entre tots van cuinar un menú per a
  • #1 ciutadana
    (30/11/16 21:39)

    Tot el meu respecte per la gastronomia i els xefs, però en començo a estar tipa d' aquest tipus d menjars...tot molt sofisticat, però no es l' ideal per lo quotidià.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477