Les vendes s'incrementen entre un 10% i un 20% durant el 'Black Friday'

Els clients van poder comprar productes que tenien el preu rebaixat prop del 20%

Les vendes s'incrementen entre un 10% i un 20% durant el 'Black Friday'Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els comerciants van valorar molt positivament les vendes que van assolir el cap de setmana passat, de divendres a diumenge, amb els descomptes que van oferir en el marc del Black Friday. Aquest és el segon any que s’importa la tradició dels Estats Units a Andor­ra i, segons els mateixos comerciant, es van incrementar les vendes entre un 10% i un 20%.

Antoni Miralles, director d’Andorra 2000, va assegurar que el seu establiment va incrementar un 10% les vendes respecte a l’any passat. “Ha tingut molt bona acceptació”, va assenyalar Miralles, que va indicar que Andorra 2000 tenia descomptes en productes tecnològics, licors, tabac, moda o esports. Miralles va dir que iniciatives com el Black Friday o el Shopping Festival ajuden a incrementar les vendes. “S’han de fer accions com aquestes de la mà de les institucions”, va manifestar Miralles.

El representant dels comerciants del Fener Boulevard, Joan Babot, es va aventurar i va ressaltar que les vendes s’haurien incrementat prop d’un 20%, tot i que va reconèixer que no tenia xifres finals. En aquesta àrea, va dir Babot, els productes estaven rebaixats entre un 20% i el 30%. “Diumenge, que teòricament havia de ser fluixet, va venir molta gent”, va subratllar Babot, que va emfasitzar que les vendes en el marc del Blak Friday “han estat excel·lents”. També van tenir una bona repercussió a Pyrénées. “El balanç ha estat molt bo, s’ha venut més que l’any passat”, va destacar el director de màrqueting, Joaquim Serrahima, que no va donar a conèixer les xifres de l’augment de les vendes. L’establiment va fer ofertes en productes com ara els tecnològics, la roba o les joguines.

‘Ciber Monday’

Tot i l’èxit del Black Friday, ni Andorra 2000 ni Pyrénées es van aventurar ahir a celebrar el Ciber Monday, per vendre productes tecnològics, principalment, per Internet. Els dos establiments van coincidir que això té lloc per les dificultats que es troben a l’hora de poder vendre els seus productes per Internet, ja que un cop surten del país han de pagar els aranzels i això no compensa els compradors.

tracking