TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Col·lectius

McDonald's s'omple de cares conegudes per col·laborar amb el Dia Mundial de la Infància

McDonald's s'omple de cares conegudes per col·laborar amb el Dia Mundial de la InfànciaPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Polítics i esportistes es van sumar ahir a una nova jornada solidària amb motiu del Dia Mundial de la Infància. Es tracta de la divuitena edició que se celebra al país, i com és habitual, l’establiment que la cadena McDonald’s té a l’avinguda Meritxell de la capital va convertir-se en el centre d’atenció. S’hi van poder veure polítics, tant de l’escena nacional com comunal de tots els colors, així com jugadors de la plantilla del MoraBanc que un rere l’altre van adquirir l’hamburguesa Big Mac i els peluixos que es van posar a la venda per recaptar fons per al centre d’acolliment d’infants La Gavernera. I és que com cada any, rebrà la totalitat dels diners que es van recaptar en els diferents establiments que la cadena té al Principat.

Pere López, Rosa Gili, Gerard Alís, Joan Sans, Josep Mandicó, David Palmitjavila, Paqui Barbero, Consol Naudí, Xavier Herver, Josep Àngel Mortés, Sofia Garrallà, David Baró o Carles Naudi van ser alguns dels que van compartir taula al McDonald’s.

tracking