Segurs a la xarxaC. F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Món moltes les persones i les empreses que no es protegeixen de manera suficient dels ciberatacs, per això és fonamental que prenguin consciència dels riscos que hi ha a Internet i com prevenir-los. Així ho va explicar ahir Cèsar Marquina, director de seguretat i control d’Andorra Telecom, en el marc de la firma del conveni amb Isaca, una organització internacional líder en aspectes com ara la seguretat de la informació.

Marquina va explicar que les dues empreses treballaran conjuntament per ajudar que la població pugui ampliar els seus coneixements sobre seguretat informàtica, realitzant diverses jornades durant tot l’any.

Andorra Telecom és conscient de la importància de la prevenció, per això “realitza una inversió alta en seguretat”, segons el directiu de la companyia. Per a ells és molt important disposar de protecció tècnica i personal que controli els possibles atacs com el que es va produir durant els mesos de juny i juliol per part del grup hacker Kadyrovtsky, que va deixar sense connexió un gran nombre d’empreses i particulars i els va intentar fer xantatge. Encara que segons Marquina no té constància que ningú realitzés cap pagament.

tracking