Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
salut

Els dietistes volen que la CASS inclogui els seus serveis

Actualitzada 25/11/2016 a les 06:44
El Col·legi de Dietistes i Nutricionistes reivindica que els ciutadans puguin accedir als seus serveis amb cobertura de la CASS. Seria així en els casos que l’alimentació tingués un paper important en el tractament de la malaltia, com és el cas de l’obesitat o la diabetis.
Segons van explicar, el motiu que no ho hagin pogut aconseguir és el cost que tindria per a la CASS, tot i que des de la institució afirmen que s’haurien de tenir en compte els beneficis. Ahir l’entitat va realitzar donacions a Càritas i a l’ONG Voluntaris Independents Organitzats, fruit de les activitats realitzades durant la Setmana de l’alimentació.
Etiquetes
  • #2 Sergi
    (25/11/16 12:11)

    Tots a xuclar de la mamella de la Padrina ..... Quina vergonya.

    Respondre
  • #1 Café per a tots
    (25/11/16 10:42)

    dietistes + entrenadors personals (l'esport es bo per a la salut) + els que venen productes orgànics (son bons per a la salut) + els entrenadors de ioga (es bo per a la salut) +...(tot el que volgueu possar-hi... ) ...senyors una mica de sentit Comú (es el millor de tot per a la salut)la CASS està èr cobrir necessitats mèdiques i -per si no ho sabieu- hi ha una especialitat mèdica que es diu "endocrinología i nutrició" , i molts metges formats en nutrició..que entenc son qui han de tractar nutricionalment a persones amb patologíes que afectin el metabolisme.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts