Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunal de corts

Un home que va provocar un incendi per suïcidar-se s'enfronta a nou mesos de presó

Actualitzada 24/11/2016 a les 06:46
El Tribunal de Corts va jutjar ahir un home que es va intentar llevar la vida calant foc a uns pantalons i una camisa, en la botiga de roba que regentava amb la seva parella. Per això, el ministeri fiscal li va demanar nou mesos de presó condicional pel delicte major de danys a través d’un incendi amb temptativa de riscs a tercers, ja que podria haver afectat els veïns de la botiga.
Aquesta no era la primera vegada que l’home s’intenta suïcidar d’una forma que podria haver perjudicat tercers, segons es va informar en el judici. L’home va causar un accident el 2014, després de beure grans quantitats d’alcohol. El 5 d’abril d’enguany, l’acusat va rebre la resolució d’aquest cas i després va anar a un bar on va beure alcohol abundantment, va explicar durant l’audiència. Pels volts de les vuit del vespre va anar a buscar el mòbil a la botiga, des d’on va trucar al seu pare. Llavors li va venir la idea de suïcidar-se arran d’uns deutes que va contraure fa dos anys amb una discoteca que va tenir. També va parlar amb la dona, que va alertar uns amics que vivien a prop. Aquests van anar a la botiga i quan van arribar van veure com l’home treia un encenedor i calava foc a la roba. Van intentar entrar al local, però no van poder perquè havia posat el pestell a la porta. “Vaig trencar la porta i vaig apagar el foc amb un extintor”, va dir l’amic al judici.
L’acusat està en presó preventiva des del dia de l’incident. El psicòleg del centre penitenciari va considerar que l’home evoluciona correctament a la teràpia i que pot sortir en llibertat, on haurà de fer front a l’alcoholisme. L’advocada va demanar la llibertat immediata del seu client perquè ja ha complert la pena. El ministeri fiscal no s’hi va oposar sempre que segueixi un tractament.
Etiquetes
  • #1 gafe
    (24/11/16 08:34)

    Això és estar ben gafat.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts