succesos

La policia deté dues persones per presumptes agressions físiques contra dues dones

La policia deté dues persones per presumptes agressions físiques contra dues dones

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de la policia va procedir a l’arrest de cinc persones durant l’última setmana per diferents delictes. Un home resident de 23 anys va ser detingut com a presumpte autor d’una agressió física vers una jove, que suposadament coneixia, davant d’altres testimonis. L’atac va causar lesions greus a la víctima, pels quals va necessitar tractament posterior. Els fets van ocórrer en un carrer d’Andorra la Vella la tarda del passat 18 d’octubre, encara que la policia no va detenir a l’agressor fins pràcticament un mes més tard, el 15 de novembre.

També la policia va arrestar a un home no resident de 36 anys com a presumpte autor d’una agressió física vers la seva parella que li va causar lesions. Es tractaria d’un cas de violència domèstica. Els fets van tenir lloc a la parròquia d’Ordino i es van produir a la via pública, el passat 20 de novembre una mica abans de les dues de la matinada. En ambdós casos van ser les víctimes les que van denunciar les presumptes agressions.

D’altra banda, els agents van efectuar tres detencions per delictes contra la seguretat col·lectiva. Tres homes residents de 31 i 33 anys van ser parats per conduir amb una taxa d’alcohol d’1,36 g/l, 1,19 g/l i 1,02 g/l. Aquest últim individu, a més a més, va ser arrestat després de tenir un accident i provocar danys materials. Els fets van succeir a la parròquia d’Andorra la Vella.

tracking