Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Enocultura

Els experts afirmen que el vi andorrà és considerat car

Segons els sommeliers, s’ha d’explicar la dificultat de fer vi a tanta altura
La Trobada de microproductors d’Andorra tanca les seves portes amb un balanç positiu. Més de 60 cellers, un 20% més d’expositors que l’any anterior, més països i més de 2.000 visitants. “Hem crescut respecte d’altres anys, i això és un bon senyal”, va destacar Josep Vila, cònsol major de Sant Julià de Lòria. L’esdeveniment també va aplegar personalitats destacades del sector vitivinícola com Anna Vicens, presidenta dels Sommeliers de Catalunya, que també va aprofitar per donar la seva opinió sobre el vi andorrà. “La qualitat és molt bona, però s’hauria d’invertir més en comunicació, s’hauria d’explicar la dificultat que suposa
  • #2 rioja?
    (21/11/16 12:41)

    Un rioja és lo mes cutre en vins. No se que hi veu la gent en aquells vins, aspres, pastosos i i poc evolucionats. Abans un Don simon que molts "riojes"; de debó.

    Respondre
  • #1 Gotet de vi
    (21/11/16 09:47)

    Molt car no,es carissim i no tè la talla ni de un Rioja,poc negoci farán aquests viticultors.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477