associacions

Tres projectes innovadors per a “connectar” amb els joves

El Fòrum Nacional reserva una partida per contractar un treballador

Tres projectes innovadors per a “connectar” amb els jovesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fòrum Nacional de la Joventut (FNJA) va celebrar ahir la quarta assemblea de la nova etapa de l’entitat en la qual van aprovar per unanimitat el pressupost de l’exercici 2017, que serà de 33.930 euros. Els comptes reserven tres partides per a tres projectes “innovadors” que tenen com a objectiu “connectar” amb els joves. Segons va explicar al Diari el president de l’FNJA, Roger Padreny, 3.400 euros es destinaran al recentment creat Club Rem d’Andorra per patrocinar una part del cost d’aquesta entitat, que vol incorporar a aquest esport els joves andorrans que estudien a Barcelona i Tolosa i que puguin competir en aquestes localitats amb un bot del país.

El segon dels projectes patrocinats, en aquest cas amb 500 euros, és per al d’Anthony Francome i Carmen González, amb el qual volen conèixer les diferents inquietuds dels joves andorrans amb l’objectiu que el propi FNJA les pugui impulsar. Per últim, es destinaran 1.530 euros més al projecte de l’educador en drets humans, Ramon Tena, que vol dur a terme un taller a Andorra sobre el concepte de la ciutadania democràtica.

D’altra banda, l’assemblea també va decidir invertir part del pressupost, concretament una partida de 6.000 euros, per contractar un treballador a mitja jornada per portar les gestions administratives i dinamitzar els diferents canals comunicatius de l’entitat. La persona que aconsegueixi la feina tindrà entre 16 i 29 anys i se li donarà formació de comptabilitat pública.

tracking