TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

inversions

Actua contacta amb 400 empreses a Barcelona

Actua participa en la sisena edició de l’esdeveniment internacional, a Barcelona

Actua contacta amb 400 empreses a BarcelonaACTUA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presència d’Actua durant la sisena edició de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC), a Barcelona, que va tenir lloc del 15 al 17 de novembre, es va tancar ahir amb més de 400 contactes empresarials, principalment de països europeus, americans i asiàtics.

La directora d’Actua, Imma Jiménez, va qualificar el balanç de la participació al congrés “d’èxit rotund”, i va expressar que “ens ha servit per donar a conèixer a escala internacional els projectes d’innovació que estem desenvolupant. La prova és el gran nombre de demandes d’informació que hem rebut”. La directora de l’agència va assenyalar que “moltes persones s’han interessat pel nostre Big Data i pels avantatges d’invertir al país”. També va explicar que els van demanar “pels canvis legislatius en matèria d’obertura econòmica”, i hi va afegir que “ara toca continuar treballant per materialitzar aquests contactes en noves oportunitats de negoci en el sector de la innovació. Això també repercutirà en la creació de llocs de treball amb talent andorrà”, segons el parer de Jiménez, que va sentenciar que “vist l’èxit d’aquesta edició esperem poder tornar l’any vinent”.

De la seva banda, el secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, va avançar que “creiem que el concepte laboratori lliga molt bé amb el fet d’oferir una cosa singular a les empreses startup que puguin tenir interès a desenvolupar projectes”, i va destacar “les immillorables condicions que podem oferir per les característiques del nostre país”. Pel que fa al Big Data, va mostrar-se convençut “que ha de millorar la qualitat de vida dels ciutadans”.

tracking